Home » Tekniske pauser hos ING Bank Śląski, Santander Bank Polska og Credit Agricole

Tekniske pauser hos ING Bank Śląski, Santander Bank Polska og Credit Agricole

by Peter Østbye

Teknisk pause hos Credit Agricole

Bank Kreditt Agricole annonserte IT-arbeid for kommende helg. Kombinert med mellom 23.00 på lørdag (13. mai) og 10.00 på søndag (14. mai) Nettbank, telefonbank og mobilapplikasjonen vil ikke være tilgjengelig. Under den tekniske pausen vil Credit Agricole-kunder ikke kunne bruke tjenestene til Blik, Przelew Online online betalinger og IVR automatisk telefontjeneste.

Administrativt arbeid i Santander Bank Polska

Santander Bank Polen har planlagt en vedlikeholdstidsavbrudd som starter finner sted lørdag (13. mai) ved midnatt og varer til 14.00. I denne perioden vil ikke nettbanktjenesten, mobilapplikasjonen, umiddelbare overføringer, betalinger i nettbutikker (Przelew24), Kantor Santander og Blik-tjenestene være tilgjengelige.

Servicearbeid hos ING Bank Śląski

Kunder ING Bank Slaski Det skal tas hensyn til restriksjoner knyttet til utført servicearbeid. ING har planlagt en vedlikeholdspause til slutten av helgen. Om natten fra søndag til mandag (14. til 15. mai) fra midnatt til kl. 03.00 Det vil være problemer med å utføre transaksjoner på ING/Planet Cash-nettverksenheter. «Transaksjoner i depot kan utføres offline», heter det i en pressemelding fra ING.

Klikk her for å sende inn søknaden din (Bankier.pl)

You may also like

Leave a Comment