Home » Tennis. ATP-finaler. Hubert Hurkacz i en «magisk boks»

Tennis. ATP-finaler. Hubert Hurkacz i en «magisk boks»

by Thure Lindhardt

  • Dette er store øyeblikk for polsk tennis. Etter en 45-års pause i ATP Finals-turneringen dukker det opp en konkurrent fra landet vårt. Hubert Hurkacz fikk rett til å spille i turneringen, som er den uoffisielle verdensmestertittelen
  • 24-åringen skal spille på Pala Alpitour i Torino, som er kjent som «den magiske boksen».
  • Over tre år har dette stedet vist seg å være et stort lykketreff for volleyballspillerne våre. Her – for andre gang i historien – hevet de et trofé for å vinne verdensmesterskapet
  • Du kan finne flere slike historier på hovedsiden til Onet.pl

ATP-myndighetene trengte en oppfriskning. Og det bør sikres ved å flytte til Italia. Uansett kan du allerede nå se et friskt pust hos finalistene. I Torino vil den eneste serbiske veteranen være Novak Djoković. De andre spillerne er nesten et tiår yngre enn ham. I tillegg til Hurkacz og verdens nummer én, blir det også opptredener av: russeren Daniil Medvedev, tyskeren Alexander Zverev, grekeren Stefanos Tsitsipas, russeren Andrei Rubliow og nordmannen Casper Ruud.

Hurkacz skal konkurrere i Pala Alpitour fra søndag 14. november, noe som er heldig for polakkene. Anlegget i Torino gjør et godt inntrykk. Det er et funksjonelt anlegg som tilbyr store forretningsmuligheter som også brukes av de ansatte som administrerer det.

I samme hall vant polske volleyballspillere verdensmesterskapet for andre gang på rad for tre år siden. De beseiret Brasil i finalen. Kanskje vår tennisspiller vil referere til denne store suksessen?


Foto: Jakub Piasecki / Cyfrasport / newspix.pl

Polske volleyballspillere ble verdensmestere i 2018 i Pala Alpitour

Anlegget ble bygget i 2005 og var arenaen for hockeyspillernes kamper under vinter-OL, som Torino var vertskap for et år senere. En av sportsbegivenhetene som fant sted i Pala Alpitour var kvalifiseringsturneringen for basketball til de olympiske leker i Rio de Janeiro. I 2007 var dette anlegget vertskap for åpningsseremonien til Winter Universiade. Nå holder italienerne ATP-finalen der for første gang i historien.

Musikkstjerner som Bob Dylan, Madonna, Rihanna, U2, Florence and the Machine, 5 Seconds of Summer, Lana Del Rey, Ariana Grande, Shakira, Renato Zero, Tiziano Ferro, Il Volo, Elisa og Marco Mengoni opptrådte i salen.


Foto: Martyna Szydłowska / newspix.pl

Pala Alpitour i Torino

Neste år finner Eurovision Song Contest 2022 sted der, men først venter vi på en flott konsert av tennisspilleren vår.

Arenaen er fullt fleksibel og dens interne struktur og tribunene kan tilpasses. Takket være det moderne systemet med flyttbare og uttrekkbare stativer, samt muligheten for en midlertidig flyttbar plattform. Det er litt som en magisk boks som du kan trylle frem mye av.

You may also like

Leave a Comment