Home » Terry Henderson om forskningen. Kong Stettin venter på resultatene

Terry Henderson om forskningen. Kong Stettin venter på resultatene

by Gunnar Garfors

Basketball. Terry Henderson er allerede i Szczecin, men lørdagens debut i Kings tropp er i tvil.

I slutten av september skrøt King av Terry Hendersons engasjement. 28-åringen søkte på jobb i NBA for fire år siden. Han spilte i Summer League for Charlotte Hornets, men klarte til slutt ikke å få en kontrakt. Han dro til Europa – han spilte i Italia, på GTK Gliwice i 2019/20-sesongen og så igjen i Italia. Han skulle debutere i Kongens lag i kampen mot Śląsk Wrocław, men fansen så ham ikke engang på tribunen.

«Da vi gikk inn i forhandlinger med ham, visste vi at han hadde helseproblemer. Lederen forsikret ham om at han var i sluttfasen av rehabiliteringen. Bare behandlingen tok lengre tid, så vi gjorde det klart: enten blir han med oss ​​på mandag eller så sier vi opp kontrakten – sa Arkadiusz Miłoszewski, Kings trener, etter kampen mot Śląsk.

Henderson fløy inn, møtte teamet og ble sendt til spesialisttesting. Kings leger vil avgjøre om kantspilleren er klar til å spille eller fortsatt trenger legehjelp. King er vertskap for polske andreplass Legia Warszawa på lørdag, og amerikanerens prestasjon er tvilsom.

For en uke siden debuterte den erfarne basketballspilleren Mateusz Kostrzewski på laget. Spilleren trenger tid til å vise ferdighetene sine. Ingen andre endringer i Kings liste er planlagt på dette tidspunktet.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment