Home » Thales utstyrer den tyske marinens NH90 MRFH-helikopter med Flash Sonics-ekkolodd

Thales utstyrer den tyske marinens NH90 MRFH-helikopter med Flash Sonics-ekkolodd

by Peter Østbye


Bildekreditt © Photopointcom ©THALES


(Boursier.com) — Thales styrker den tyske marinens antiubåtevner ved å utstyre NH90 MRFH-helikopteret med Flash Sonics dykkeekkolodd.

Faktisk har det tyske forsvarsdepartementet (medlem av NAHEMA) valgt Thales til å utstyre NH90 Multi Role Fregate (MRFH)-helikopteret med Flash Sonics dykkeekkolodd og tilhørende sonobuoy-behandlingssystemer. Dette er den første for den tyske marinen. Den nye konfigurasjonen av NH90 MRFH inneholder den nyeste prosesseringsteknologien med betydelige driftsforbedringer. Det vil være det første helikopteret som er utstyrt med Thales» nye SonoBuje SonoFlash i tillegg til flashdykkerekkolodd med prosesseringsevne.

Flash-systemet (Folding Light Acoustic System for Helicopters) er det viktigste dykkeekkoloddet på verdensmarkedet og referansen til de viktigste marinene i verden. Dette lavfrekvente bredbåndsekkoloddet tilbyr viktige fordeler, inkludert langdistansedeteksjon og redusert falsk alarmfrekvens til sjøs og nær land. Kombinert med et aktivt/passivt sonobøye-behandlingssystem, er flash-ekkolodd ytelse uovertruffen for anti-ubåtkrigføring.

Med mer enn 500 blitssystemer på bestilling eller i tjeneste med mariner over hele verden, tilbyr Thales-løsningen uovertruffen ytelse på både grunt og dypt vann. Flash-systemet, som allerede er tatt i bruk eller blitt brukt av 18 mariner, inkludert US Navy, British Royal Navy, French National Navy, Australian Royal Navy, Norwegian Royal Navy og Republic of Korea Navy, har sine unike egenskaper og sin pålitelighet på sjø demonstrerte omgivelser.


©2022 Boursier.com
You may also like

Leave a Comment