Home » The Elder Scrolls VI: En skuespiller fra The Witcher og Game of Thrones er interessert i Bethesda-sagaen

The Elder Scrolls VI: En skuespiller fra The Witcher og Game of Thrones er interessert i Bethesda-sagaen

by Thure Lindhardt

Spillnyheter The Elder Scrolls VI: En skuespiller fra The Witcher og Game of Thrones er interessert i Bethesda-sagaen

Som en veldig heroisk fantasy-fan vet Kristofer Hivju hvor viktig videospill er for sjangeren. Etter flere inntog i den audiovisuelle verden, ville den norske skuespilleren være klar til å ta steget og gå inn i den fantastiske verden av videospill.

Videospill og heroisk fantasy: et sant eventyr

Heroisk fantasy og videospill, en kjærlighetshistorie som går mange år tilbake. The Witcher, selvfølgelig, men også The Elder Scrolls, Baldur’s Gate, Dragon Age … mange kult-RPG-er har hentet inspirasjonen sin fra fantasy. Sjangeren, som fortsatt er populær i dag, finnes i alle medier, og dette alternativet er spesielt attraktivt for Kristofer Hivju (Game of Thrones, The Witcher). Da The Elder Scrolls VI nærmet seg, spurte vi den norske skuespilleren om han ville våge seg inn i det neste store rollespillet fra Bethesda Softworks:

Hvordan vil du spille en karakter i The Elder Scrolls VI?

Ja, det vil jeg gjerne. Det er en ny æra for skuespillere. Oppgaven er å finne deg selv i et spill der folk kan kontrollere deg. – Kristofer Hivju (skuespiller – Nivellen)

En ny æra for skuespill i videospill

Det er sant at linjen mellom kino og videospill er veldig tynn. Flere og flere storfilmer i videospill bruker stjerner for å legemliggjøre hovedpersonene sine. Christopher Judge som Kratos i God of War, men også den gale rollebesetningen til Death Stranding, som tilbyr tjenestene til Norman Reedus, Léa Seydoux, Mads Mikkelsen, Margaret Qualley, Guillermo del Toro og Nicolas Winding Refn, for å nevne noen. Den audiovisuelle verdenen smelter mer og mer sammen med videospillenes og gir aktører nye utfordringer. Så la oss håpe at Kristofer Hivju blir hørt av Bethesda Softworks og teamene hans, og at vi kan finne ham i neste episode av The Elder Scrolls-sagaen.

The Elder Scrolls VI vil bli utgitt på en ukjent dato.


Om The Elder Scrolls V: Skyrim

Gjennom Sengsunn, Journalist jeuxvideo.com

MP

You may also like

Leave a Comment