Home » The Witcher 4 er bare begynnelsen. CD Projekt RED vil lage flere spill

The Witcher 4 er bare begynnelsen. CD Projekt RED vil lage flere spill

by Connie Nielsen

CD Projekt RED avslører ny informasjon om den neste Witcher-sagaen. Et annet spill, ofte referert til som The Witcher 4, er bare begynnelsen på noe større. Det produseres mer.

Vi har visst i noen måneder at Studio CD Projekt RED har startet arbeidet med et annet spill satt i Witcher-universet. Selv om det er kjent at det blir en ny saga og ikke en direkte oppfølger til den allerede kjente trilogien, refererer alle i daglig tale til spillet som The Witcher 4. Konseptarbeid pågår for tiden for å bestemme produksjonsformen, men spillet vil definitivt være starten på noe større.

Det kommer flere spill fra Witcher-serien

Under den siste konferansen om økonomiske resultater avslørte sjefen for CD Projekt – Adam Kiciński – dette De planlegger flere spill fra Witcher-universet. Han nevnte Geralt-trilogien som et eksempel, som tydelig indikerte at det som ofte ble referert til som The Witcher 4 ville være starten på et større prosjekt. Vi kan nok forvente minst to produksjoner om de samme karakterene, selv om jeg tipper en annen trilogi.

Å returnere til The Witcher virker som et fornuftig skritt etter skjebnen til Cyberpunk 2077. Det betyr ikke at det polske studioet fullstendig vil forlate den futuristiske verdenen og eventyrene til «V», men foreløpig er fantasiverden prioriterte mutantmonsterjegere. I tillegg planlegger CD Projekt RED fortsatt å gi ut neste generasjons versjon av The Witcher 3. Dette forventes å nå spillerne senere i år.

Utseende: Cyberpunk 2077. Phantom Liberty-utvidelsen offisielt annonsert

Utseende: Xbox Game Pass. 5 premierespill for begynnelsen av september

Bildekreditt: CD Projekt RED

Tekstkilde: wccftech

You may also like

Leave a Comment