Home » Ti fremtidige fintech-stjerner for Catapult Kickstarter

Ti fremtidige fintech-stjerner for Catapult Kickstarter

by Thure Lindhardt

«Det er flott å ha en slik boom i søknader etter første utgave!» Administrerende direktør i Luxembourg House of Financial Technology, Nasir Zubairi, kan være fornøyd: 187 fintechs søkte på den andre utgaven av programmet han lanserte med Økonomidepartementet, Catapult Kickstarter, 74 % flere enn året før.

Nok til å sortere og søke etter de beste potensielle prosjektene, alltid i tjeneste for aktørene i finanssenteret, som er i Lhofts DNA.

Fra mandag vil representantene for disse 10 fintechene følge et 15-dagers program med mange partnere som Luxembourg for Finance, Expon Capital eller Middlegame Ventures. Fredag ​​26. presenterer alle sitt prosjekt, de fem beste kan få et tilskudd på inntil 50.000 euro fra Økonomidepartementet.

De 10 utvalgte prosjektene


Cent økonomi
(STORBRITANNIA): fungerer som en inngangsport til den raskt voksende verden av desentralisert finans (DeFi); Det gjør det mulig for brukere å forstå, utforske og investere i digitale eiendeler på en ansvarlig måte. Det gir også et alternativ til finansielle tjenester som tilbys av tradisjonelle banker som utlån, lån, sparing og sending/mottak. Bare hver fjerde kryptobruker investerer i DeFi.


DigitalUs
(Luxembourg): Teknologien utviklet ved SnT-forskningssenteret ved Universitetet i Luxembourg tilbyr en løsning for å automatisere og betydelig akselerere screeningsprosessen til mennesker. Den er basert på en ny metodikk for å matche den samme enheten på tvers av flere offentlig tilgjengelige datakilder.


Finans gruvedrift
(Tyskland): Oppretter sanntids forretningsinformasjon om forbrukere og bedrifter fra bankkontoene deres. Denne informasjonen inkluderer en rekke økonomiske helse- og stabilitetsanalyser for bedrifter og forbrukere, analyser av forretnings- og forbrukeratferd, økonomiske anslag (f.eks. kontantstrøm, P&L, «BWA», etc.), forretningsprosesser og signalanalyse basert på bedriften og forbrukerne Forbrukernes interesse og etterspørsel, forbrukermålretting, behandling av forbrukerpremier, økonomiske resultater mot jevnaldrende og mye mer. Tjenestene er tilgjengelige via en sanntids-API og tilbyr Analytics-as-a-Service og white label-applikasjoner for en rask start uten IT-overhead.


Flexvelop
(Tyskland): kombinerer finansiell teknologi med en sirkulær økonomi. Derfor tilbyr Flexvelop en ny måte å finansiere utstyr og fleksibel forretningsvekst på. Som en neste generasjons betalingsløsning for profesjonelle enhetsprodusenter, kan B2B-kunder levere nye forretningskritiske enheter direkte til salgsstedet (lokalt + online).


FUNDSaiQ
(STORBRITANNIA): en B2B-plattform som selger programvare som en tjeneste, programvare utviklet med kunstig intelligens og maskinlæring for finansielle rådgivere. Denne plattformen lar dem identifisere, velge og overvåke de beste fondsforvalterne i markedet.


Goscore +
(Norge): Gir individuelle kunder menneskelig kreditt gjennom maskinlæring og beriket data med kundetransaksjoner tilgjengelig gjennom PSD2. Goscore + tilbyr banker, forsikringsselskaper og detaljhandelsselskaper løsninger og tjenester som hjelper dem å ta de riktige kredittbeslutningene, tilpasse eksisterende produkter og utvikle nye, skaffe flere kunder uten å endre markedsføringsbudsjettet og redusere feilprosenten.


Schwarzthal Tech
(STORBRITANNIA): Utvikler løsninger for å bekjempe økonomisk kriminalitet ved hjelp av AI og avanserte algoritmer. Wunderschild-plattformen revolusjonerer compliance og etterforskningsteknikker. Det tilbyr etterretningsløsninger basert på nettverksvurdering, databinding, flytaggregering og maskinlæring.


Trådlabs
(Frankrike): har utviklet en AI-drevet kollaborativ investeringsforskningsplattform som spesialiserer seg på å integrere ESG i tradisjonell aksjeanalyse.


Tog
hun

(Belgia): er et trendanalyse- og prognoseselskap basert på en revolusjonerende datadrevet metodikk. Plattformen automatiserer søket etter trender og gir detaljert informasjon om dem og markedet, skreddersydd for bedriftens spesifikke forretningskontekst.


Velotix
(Israel): Velotix Data Governance & Orchestration Platform deler og gjør data brukbare mens de respekterer retningslinjer for samsvar og forbedrer virksomhetens ytelse og driftseffektivitet.

You may also like

Leave a Comment