Home » Tidligere spillere fra Kielce møtte rivaler i Europa League – CKsport.pl

Tidligere spillere fra Kielce møtte rivaler i Europa League – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

Etter en balansert duell måtte Raków anerkjenne Københavns overlegenhet. Laget fra Częstochowa, som inkluderer to tidligere Korona-spillere, skal ikke spille i gruppespillet i Champions League, men konkurrere i Europa League. Vi kjenner allerede alle grupperivalene til de polske mesterne.

Vi vil minne om at i den første kampen på stadion i Sosnowiec tapte Raków et mål i det 9. minutt, selv om laget fra Danmark egentlig ikke hadde et skudd på mål i første halvdel av kampen. Målet kom etter et Racovitan selvmål som spratt av en ball sparket av Elyounoussi. Raków prøvde å jage resultatet og de siste 20-30 minuttene hadde laget fra Częstochowa sine sjanser, men det var også litt flaks.

Den andre kampen lovet å bli en veldig tøff rivalisering da Raków trengte å vinne denne kampen for å vurdere opprykk. Dawid Szwargas anklager var de første som tapte målet. Etter et uventet langskudd tapte Vladan Kovacević for Denis Vavro. I det senere stadiet av konkurransen måtte Raków jage resultatet. Uavgjort ble scoret av Łukasz Zwoliński i det 86. minutt, noe som ga Raków-fansen håp om seier. Dessverre var det for sent. Selv om noe nervøsitet snek seg inn i Københavns kamp, ​​klarte ikke «Medalikom» å få ballen i mål voktet av Kamil Grabara.

I begge kampene inkluderte Rakóws start-XI tidligere Korona Kielce-spillere. Adnan Kovacevic brukte hele 180 minutter av konkurransen på banen og Marcin Cebula fikk 117 poeng fra trener Szwarga. Bosniaken tilbrakte tre sesonger på Kielce-siden, hvor han spilte 94 kamper. Marcin Cebula har vært assosiert med Kielce mye lenger. Han var i seniortroppen til Korona i åtte sesonger. Her debuterte han i Ekstraklasa og spilte 144 kamper hvor han scoret 7 mål og sørget for 9 assist.

I dag møtte laget fra Raków Częstochowa sine grupperivaler. Trekningen fant sted i Monaco i dag. De polske mesterne ble tildelt den fjerde potten. Nedenfor er resultatet av trekningen:

Gruppe A: West Ham, Olympiacos Piraeus, Fribourg, Backa Topola

Gruppe B: Ajax Amsterdam, Olympique Marseille, Brighton, AEK Athen

Gruppe C: Rangers FC, Real Betis, Sparta Praha, Aris Limassol

Gruppe D: Atalanta Bergamo, Sporting Lisboa, Sturm Graz, Rakov Czestochowa

Gruppe E: Liverpool, LASK Linz, Union Saint-Gilloise, Toulouse FC

Gruppe F: Villarreal, Rennes, Maccabi Haifa, Panathinaikos

Gruppe G: AS Roma, Slavia Praha, Sheriff Tiraspol, Servette FC

Gruppe H: Bayer Leverkusen, Karabakh, Molde, BK Hacken

Den første historiske Europa League-kampen for Raków spilles 21. september. De har en veldig vanskelig oppgave foran seg. Det er mye å spille for da gruppevinnerne går rett til 16-delsfinalen mens annethvert lag må slite i 16-delsfinalen. De tredjeplasserte klubbene på slutten av gruppespillet inviteres til å spille i Conference League Round of 16.

Foto. Gregory Kzel

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på lenken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment