Home » TIL 20.10.2022. Nyheter som berører de fleste polske kvinner og polakker

TIL 20.10.2022. Nyheter som berører de fleste polske kvinner og polakker

by Catherine Monroe

ZUS opprettholder sin profil på Twitter. Får du en av ytelsene – som alderspensjon, uførepensjon osv. – er det verdt å holde seg oppdatert. Hvilke innlegg har ZUS nylig lagt ut på Twitter?

Trygdeetrygden ZUS ble opprettet i 1934. Deres oppgave er blant annet å kreve inn bidrag til trygd, helseforsikring og deretter gi tilsvarende ytelser. Både bidragsbeløpet og ytelsene som gis i ettertid kan endre seg noe fra år til år. På ZUS Twitter-kontoen finner du blant annet informasjon om fordeler du kan ha rett til.

20.10.2022 på ZUS. hva trenger du å vite

💬 Min forskning viser at kvinner er godt utdannede, har mye kunnskap og potensial. Jeg vil oversette det til en profesjonell promotering – prof. Gertruda #Uścińska, president for #ZUS, på det 5. kvinneforumet #Solidarność «Modige og opprørske kvinner for uavhengighet». https://t.co/FP4ehrxHoz


@ rav3n_pl I den siterte artikkelen er det ikke noe fragment om å «donere overskuddet til premier», som gentlemannen skrev om i forrige tweet. I tillegg kan ikke ansattes bonuser finansieres på denne måten. Vi foreslår å sette oss inn i oppgavene med å finansiere virksomheten til Trygdeetaten.


🆕 Sammen med @PLinNorway inviterer vi polakker som bor eller jobber i 🇳🇴 #Norge til et #webinar.

🧑‍💻 Eksperter fra #ZUS svarer på spørsmål om #pensjoner, #pensjoner og #ytelser.

You may also like

Leave a Comment