Home » TIMBALAND, MUSIKKPRODUSENT OG GRUNNER AV BEATCLUB GRAMMY AWARD, DYKK INN I DEN NYE CBC KIDS ANIMATED SERIEN, BIG BLUE

TIMBALAND, MUSIKKPRODUSENT OG GRUNNER AV BEATCLUB GRAMMY AWARD, DYKK INN I DEN NYE CBC KIDS ANIMATED SERIEN, BIG BLUE

by Thure Lindhardt

Fra Guru Animation Studio kommer en ny science fiction-komedie om å beskytte planeten vår og hverandre

Animasjonsserien laget av Gyimah Gariba ble valgt ut som en av 2020 Rising Stars of Animation av Animation og vil ha premiere 4. desember på CBC Kids.

Guru Studio, den ledende leverandøren av barneunderholdning, kunngjorde i dag at de samarbeider med Grammy-vinnende musikkprodusent Timbaland og Beatclub-teamet for å produsere signatursangen for deres nyeste flytting. Store blå. Serien ble skapt av Guru Studio Designer Gyimah Gariba, som har bygget seg en stor online hit med sin ikoniske illustrasjonsstil, og ble utviklet med CBC Kids. Gyimah ble kåret til en av Animation Magazines 2020 Rising Stars og en av Forbes» 15 unge afrikanske skapere som gir nytt navn til Afrika. Den globale animasjonsserien har premiere lørdag 4. desember på CBC Kids.

Den 5-9 år lange fantasyserien følger de eventyrlystne ubåtsøsknene Lettie og Lemo, som leder et utspekulert ubåtmannskap med en hemmelig sjøfe som heter Bacon Berry. Sammen kan de avsløre de mørkeste hemmelighetene til livet under vann! Serien tar unge seere dypere inn i en merkelig verden av komiske eventyr og hjelper til med å redefinere hva familie betyr og viktigheten av å ta vare på hverandre.

«Å oppleve forskjellige ting er alt og å være en del av et unikt barneprogram er like forskjellig som det er for meg» Timbaland a dit. «Jeg gleder meg til å snakke med neste generasjon og bidra til å gjøre en forskjell. «

Store blå Produsert av Guru Studio, det kraftige animasjonsstudioet bak det globale fenomenet Potepatrulje, Netflix originalserie True and the Rainbow KingdomOg en ny serie Pikvik-pakke På Disney Junior og Hulu. Serien har premiere eksklusivt i Canada på CBC Kids og kan streames på CBC Gem, CBCs strømmetjeneste. Andre internasjonale kanaler om bord er Nickelodeon i Storbritannia, ABC Me i Australia, CTC Kids i Russland og NRK i Norge.

Timbaland utvikler for tiden et helt nytt kreativt prosjekt kalt Beatclub, en musikkmarkedsplass og kreativ klubb for ledende produsenter som selger beats, lydpakker og loops på nettet. Det nye selskapet ønsker å være musikkbransjens kreative sentrum.

Om Guru Studio
Guru Studio er et kreativt underholdningsselskap kjent for å skape, utvikle og produsere internasjonalt anerkjente og svært vellykkede programmer, inkludert den Emmy-nominerte Netflix Original. serieog sant og HU H.Rainbow Kingdom; Potepatrulje™ og Abby Hatcher Produsert i samarbeid med Spin Master og Nick Jr.; Mattel utover høyden; En førskoleserie som vant to Emmy-nominasjoner I tide I samarbeid med Disney Junior. Selskapet produserer for tiden en rekke originale humoristiske eventyr. Store blå Med CBC, den nye serien for førskolebarn Pikvik-pakke Den sendes på Disney Junior US. Studiolærer Bidra også til den visuelle utviklingen En Oscar-nominert animasjonsfilm familiesom brakte de rike sekvensene til «Verden av historier» til live. Guru Studio, ledet av president og administrerende direktør Frank Falcone, er en industrileder innen animert historiefortelling for barn i alle aldre. www.gurustudio.com

Om CBC Kids
Oppdraget til CBC Kids er å betjene kanadiske barn i alderen 2 til 13 og deres foresatte på CBC TV og CBC GEM. å informere, utdanne og underholde cbckids.ch og cbckidsnews.caog cbcparents.ch Også inne Youtubeog Facebooks sosiale nettverksside og Instagram.

Via CBC / Radio Canada

CBC / Radio-Canada er Canadas nasjonale allmennkringkaster. Vi spiller en sentral rolle i å fremme kanadisk kultur gjennom vårt oppdrag å informere, utdanne og underholde. Som Canadas pålitelige informasjonskilde tilbyr vi et unikt kanadisk perspektiv på nyheter, siste hendelser og globale saker. Våre lokale underholdningsprogrammer i verdensklasse tiltrekker seere fra hele landet. CBC / Radio-Canada, dypt forankret i lokalsamfunn, tilbyr et bredt spekter av innhold på engelsk, fransk og åtte urfolksspråk. Via Radio Canada International (RCI) tilbyr vi også innhold på spansk, arabisk, kinesisk, punjabi og tagalog samt på begge offisielle språk. Vi driver transformasjon for å møte behovene til kanadiere i en digital verden.

You may also like

Leave a Comment