Home » To haller, flåteinnovasjoner og «last mile» – det er hva TransLogistica Poland 2022 vil bringe

To haller, flåteinnovasjoner og «last mile» – det er hva TransLogistica Poland 2022 vil bringe

by Peter Østbye

«Fjorårets utgave av messen var preget av en meget høy grad av internasjonalisering, til tross for de ugunstige omstendighetene knyttet til pandemien. Før 33 prosent av utstillerne representerte selskaper registrert i utlandet. På grunn av det store besøkstallet og den generelle suksessen med siste utgave, ser vi for tiden en betydelig økende interesse for messen fra bedrifter. Foreløpige data lar oss anslå at årets utgave, samlet på ett sted, til og med opp til 300 utstillerekan vise seg innspilling i tillegg i forhold til antall deltakere– sier Paweł Konałek, direktør for TransLogistica Poland.

To utstillingshaller betyr flere muligheter og innovasjoner

Etter at pandemien har avtatt, annonserer arrangørene at årets utgave vil bli holdt i to utstillingshaller. Dette skaper flere muligheter for flere utstillere og besøkende. Nyheten vil utvide temaet for messen til å inkludere temaer knyttet til den såkalte logistics of the last mile, elektromobilitet i TSL-sektoren og utstilling av flåteinnovasjoner, trekkvogner og semitrailere.

Interessen for messen er for tiden svært stor. Det går knapt en uke uten at flere til et titalls polske og utenlandske selskaper slutter seg til gruppen av utstillere. For å sikre en gunstig plassering på hallplanen og fullt ut utnytte forretningspotensialet ved å delta på messen, anbefaler vi at du bestiller standen din før starten av høytiden, legger Paweł Konałek til.

Det vil også være faste elementer av arrangementet som TSL TransLogistica Jobs Job Fair og den syvende utgaven av den prestisjetunge Vennlig TSL arbeidsgiver stemme. Alt dette er supplert med et rikt program med konferanser og rundebord dedikert til en rekke spørsmål og problemer i grenen.

Følgende selskaper har allerede bekreftet sin deltagelse på messen: for eksempel logistikkselskaper som Raben, Asstra, Geis, Pekaes, Eurogate, Bring, Hupac Intermodal, Fercam eller DLS, representanter for den maritime industrien, f.eks. Stena Line, P&O Ferries, Tallink, Finnlines, havner i Gdynia, Gdańsk, Hanko og en rekke produsenter og distributører av rullende materiell, telematikk, drivstoffkort og bompengesystemer.

TransLogistica Polen-messen er et must på listen over arrangementer i TSL-bransjen! Bestill tid fra 7. til 9. november 2022

Mer informasjon på side bare.

You may also like

Leave a Comment