Home » To talenter slutter seg til Imperium Strategies

To talenter slutter seg til Imperium Strategies

by Thure Lindhardt

Empire strategier rekruttert Antoine Dionne-Charest som visepresident for rådgivning og utvikling. Denne utnevnelsen er en del av selskapets vekstplan, som tar sikte på å gi høykvalitets strategiske og personlig tilpassede rådgivningstjenester til nåværende og fremtidige kunder.

Har en BA i statsvitenskap fra Concordia University og en MA i filosofi og offentlig politikk fra London School of Economics and Political Science (LSE), Antoine Dionne-Charest har lenge vært aktiv som aktivist og statsråd i provinspolitikk. Spesielt fungerte han som politisk rådgiver for ministeren for arbeid, sysselsetting og sosial solidaritet, deretter for presidenten for finansstyret i Quebec.

Senest var han foreleser ved University of Montreal, en institusjon hvor han tar doktorgrad i filosofi og er opptatt av demokratiske institusjoner og offentlig politikk knyttet til utvikling av sosiale grupper. Antoine Dionne-Charest er også et og annet bidrag til den offentlige og politiske debatten i ulike medier.

«Jeg er veldig glad for å være en del av det imperium som har bevist sitt sterke vekstpotensial de siste månedene. Imperiums forretningsmodell er basert på en fornyet visjon om praktisering av offentlige anliggender av et dynamisk og svært strategisk team. Jeg abonnerer på denne tilnærmingen siden den møter behovene til kunder som ønsker råd som samsvarer med deres forventninger og investeringer, «forklarte Antoine Dionne-Charest.

«Vi er glade for ankomsten avAntoine i teamet vårt, slik at våre kunder kan dra nytte av hans strategiske tenkning, finessen i hans analyse av politiske spørsmål og hans mangfoldige nettverk. Det vil utvilsomt være en merverdi for å nå de selvsatte offentlige målene og for utviklingen av selskapet, så videre Yasmine Abdelfadel, president og medgründer avimperium.

Empire ønsker også et annet talent velkommen.
Anastasia Torjussen
blir også med i Imperium som koordinator for offentlige anliggender og administrasjon. I tillegg til å praktisere ukonvensjonell tenkning, vil hun støtte konsulenter i å oppfylle mandater for klienter. Uteksaminert fra McGill University med en bachelorgrad i statsvitenskap og internasjonal utvikling, Anastasia behersker 4 språk flytende, nemlig fransk, norsk, tysk og engelsk.

«Den driftige og nysgjerrige ånden tilAnastasia overbeviste oss umiddelbart om at hun ville være veldig støttende i å oppfylle våre rådgivende mandater. Vi er glade for at hun kommer til Imperium og kan uttrykke talentet sitt der”, så konklusjonen. Yasmine Abdelfadel.

Antoine Dionne-Charest og Anastasia Torjussen.

You may also like

Leave a Comment