Home » tøft trekk av prinsesse Ingrid Alexandra

tøft trekk av prinsesse Ingrid Alexandra

by Thure LindhardtNorge: Tøft trekk av prinsesse Ingrid Alexandra


© Redaksjonell Beau Monde
Norge: Tøft trekk av prinsesse Ingrid Alexandra

Himmelen er grensen!

Prinsesse Ingrid Alexandra i toppfart!

På baksiden av et jagerfly

Norges prinsesse Ingrid Alexandra feirer attende årsdagen sin i januar. Og selv om hun ikke plutselig har flere forpliktelser enn vår voksne prinsesse Amalia, ser det ut til at hun forbereder seg på fremtiden. Nylig har datteren til kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit allerede fordypet seg i arbeidet til den norske hæren tilbringe en dag på en militærbase og forrige uke tok hun det enda høyere: uformelt Den 17 år gamle studenten og den kommende kronprinsessen klatret opp på baksiden av et jagerfly for å fly med det norske luftforsvaret.

Militær-trening

Fra baksetet kunne prinsesse Ingrid Alexandra allerede ta en titt på sitt fremtidige rike. Jetjagerturen viste henne ifølge hoffet «store deler av Nord-Norge» i litt høyere hastighet enn med kongevogn. Palasset sier at prinsessen vil dykke enda dypere inn i de væpnede styrkene etter disse to besøkene. I Norge er også den regjerende kongen eller dronningen formelt sett øverste sjef for de væpnede styrkene, så litt trening som dette er en bonus for den fremtidige kronprinsessen. Men vil hun starte militærtrening som kronprinsesse Elisabeth av Belgia? Dette året gjør Ingrid Alexandra gå videregående først hvem vet hva som skjer videre.

flygende konger

Nå satt fortsatt prinsesse Ingrid Alexandra bak i jagerflyet, men det er mye Konger som selv tar rattet i cockpiten. Kong Willem-Alexander er en vanlig pilot for KLM og prins William vet hvordan man lander et helikopter trygt. Vel, en jetjager er litt annerledes, men å mestre (militære) flyferdigheter er i prinsippet ikke et sprøtt trekk.

Selv om Ingrid fortsatt har god tid til å bare være ung og sytten å være. Selv når hun blåser ut atten lys, klarer hun å holde seg noe i bakgrunnen til faren Haakon bestiger tronen.

You may also like

Leave a Comment