Home » Tomasz Strząbała med en vellykket debut under et nytt banner. Effektiv seier – CKsport.pl

Tomasz Strząbała med en vellykket debut under et nytt banner. Effektiv seier – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

Før sesongen byttet Tomasz Strząbała fra Grupa Azoty Unia Tarnów til Górnik Zabrze, og han angrer absolutt ikke på avgjørelsen. Spesielt at spillerne hans i begynnelsen av sesongen beseiret Ostrovia Ostrów Wielkopolski på en imponerende måte med 32:23.

En hjemmehørende i Kielce, som tilbrakte mesteparten av sin trenerkarriere knyttet til laget til de polske mesterne fra hovedstaden i Świętokrzyskie Voivodeship, førte spillerne fra Zabrze til en avgjørende seier over laget fra Ostrów Wielkopolski. Resultattavla var 7:7 frem til det 15. minutt, men i de påfølgende minuttene understreket gjestene i økende grad sin overlegenhet på banen. Etter 30 minutter var klokken allerede 20:14.

Etter pause kontrollerte gjestene fra Zabrze kampens gang, noe som også vises ved at vertene kun scoret ett mål i 11 minutter. Sluttresultatet ble 32:23 i favør av Strząbała håndballag.

– Vi var godt forberedt taktisk og defensivt til denne kampen. Vi visste at vi måtte jobbe i andre omgang som om kampen startet på nytt. Vi visste at Ostrovia for enhver pris ville prøve å ta tilbake tapene fra første omgang for å komme tilbake i kampen. Derfor var det veldig viktig at vi scoret ti mål. Det var nøkkelen til seier – understreker Górnik Zabrze fra Kielce, som for tiden trener.

På lørdag spiller Arged Rebud KPR Ostrovia i Tarnów med Unia, mens Górnik Zabrze spiller i sin egen hall med Gwardia Opole.

Arged KPR Ostrovia Ostrow Wielkopolski – Gornik Zabrze 23:32 (14:20)

Ostrovia: Balcerek, Krekora – Adamski 7, Marciniak 5, Łyżwa 2, Klopsteg 1, Tomczak 1, Reznicky 1, Rybarczyk 1, Misiejuk 1, Gajek 1, Szpera 1, Przybylski 1, Gierak 1, Krivokapic, Urbaniak.

Straffe: 8 minutter (Lyzva 2, Szpera, Krivokapice)

gruvearbeider: Wyszomirski, Ligarzewski – 6 Minotskyi, 5 Szyszko, 5 Tokuda, 5 Kaczor, 4 Morkovsky, 4 Przytuła, 2 Artemenko, 1 Wasowski, 1 Dudkowski, Bachko, Molski, Ilchenko, Bogacz, Krawczyk.

Straffe: 12 minutter (Przytula 3, Minotskyi 3)

Rødt kort: Przytula, Minotskyi (begge i graderte setninger)

Foto. Orlen Super League

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på lenken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment