Home » Tragiske nyheter. Antonin Hajek er død

Tragiske nyheter. Antonin Hajek er død

by Erlend Loe


PAP/EPA / På bildet: Antonin Hajek

Piotr Bobakowski


Hoppmiljøet sørget etter nyheten om Antonin Hajeks død. Den tidligere atleten, tsjekkisk rekordholder, ble 36 år gammel.

Tragiske nyheter kom fra den andre siden av den sørlige grensen. Det tsjekkiske skiforbundet meldte på sosiale medier fredag ​​(10. mars) at Antonin Hajek (36 år) har gått bort.

«Triste nyheter. Den store skihopperen, den tsjekkiske rekordholderen og landslagstreneren Antonin Hajek har gått bort, han minnes med ære og oppriktige kondolanser til familie og venner. Tondo, vi vil savne deg» – skrev den tsjekkiske på Twitter Association.

«Et alternativ som måtte forventes, men ikke ville tro, ble en realitet» – skriver dagbladet «Blesk».

Siden 2. oktober i fjor har politiet lett etter den tsjekkiske rekordholderen i lengden av en bakke (236 m). Han burde vært i Malaysia nylig. Grunnen til å forlate landet var angivelig turbulens i privatlivet (mer HER).

Dødsårsaken til Vancouver 2010 og Sotsji 2014 Olympian og senere trener for det tsjekkiske kvinnenes hopplag er imidlertid fortsatt ukjent. Hajek avsluttet sin atletiske karriere i september 2015. Hans største suksess var 7. plass i den individuelle konkurransen på IO Vancouver 2010.

Se:
Jakten på en kjent genser er i gang!
Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment