Home » Travel Europe og Visit Europe spiller innovasjon i «nedsenking»

Travel Europe og Visit Europe spiller innovasjon i «nedsenking»

by Thure Lindhardt

Med en meget komplett produksjon når det gjelder turer, helger, fotturer, klassiske opphold, cruise (4 båter i Kroatia) og skreddersydde opphold, Travel Europe besøker i gjennomsnitt 270 000 mennesker (inkludert 168 000 franskmenn) hvert år.

Salget har skjelvet igjen siden september i fjor og groupisten forventer en meget sterk bedring.

Norge ferdigstiller katalogen i vinter allerede veldig godt ivaretatt med de foreslåtte landene, med en 7-dagers / 6-netters runde med halvpensjon for grupper og GIRer, fra 28. november.

Alltid i samme ånd Produksjonen styrkes i Montenegro og Albania med fly til Podgorica og 3 nye fasiliteter. Også på den andre siden av kanalen vil tre ferske programmer se dagens lys.

Hardt rammet av pandemien Besøk Europa (enkelt) enkelt fransk datterselskap, hvis omsetning (14 mie i 2019) ble redusert til minimumsandelen (1,6 mie).

Til tross for disse effektene det var ingen intern oppsigelse. I Østerrike ikke mer enn i Frankrike. Til gjengjeld er den nå funksjonell og klar til å gjenoppta vekstbanen.

Visit Europes omsetning skal utgjøre 3,5 Mie i 2021, så Julia Klingler, ny direktør, og Muriel Bougard, konsernsalgssjef.

Også her kan tegnene på bedring merkes sterkt «En tilfredsstillende ettersesongen og en god oktobermåned …»

Og siden to gode nyheter aldri kommer alene, kansellerer Visit Europe Salg av 75 % av årsavslutningsfeiringen og har allerede oppnådd et godt nivå av vår/sommerreservasjoner.

You may also like

Leave a Comment