Home » Trefl Royal Seafood Gdańsk-laget ved PreZero Grand Prix i den polske volleyballligaen

Trefl Royal Seafood Gdańsk-laget ved PreZero Grand Prix i den polske volleyballligaen

by Erlend Loe

Befolkningen i Gdańsk har akkurat startet den andre uken med forberedelser til PlusLiga-spillene. Onsdag drar en del av laget til Kraków, hvor PreZero Grand Prix i den polske volleyballligaen går av stabelen fra torsdag. Denne gangen reiser ikke hele laget til hovedstaden i Lillepolen, men kun unge spillere fra førstelaget, støttet av spillere fra ungdomsgrupper. De avgjørende faktorene for denne avgjørelsen er fremfor alt de mange nye ansiktene i «Danziger Löwen»-laget og verdifulle treningsøkter i hallen.

SE OGSÅ: Beachvolleyball Nations Cup: Den norske triumfen

– Denne turneringen er virkelig et veldig interessant initiativ, for et år siden var jeg der med laget fra Warszawa, forresten, vi klarte å få et fint resultat der og jeg setter stor pris på denne ideen. Vi er imidlertid et lag som bare begynner å bli kjent med hverandre, det er mange nye fjes og hver treningsdag er veldig viktig for oss, så vi bestemte oss for at ikke alle spillere skal til Kraków. Vi bor hos Igor i Gdańsk og trener her i hallen samtidig. På den annen side skal Dawid Pruszkowski, Jordan Zaleszczyk, Aliaksei Nasevich, Fabian Majcherski, kjent i Gdańsk, til Kraków, og vi får støtte av spillere fra ungdomsgrupper – sønn av Wojtek Grzyb, Michał og Jakub Jeżewski. Jeg er sikker på at de vil representere fargene til Trefl med verdighet, de vil gjøre sitt beste og det er det viktigste for denne turneringen handler også om å ha det gøy. Laget på strandlekene vil bli ledet av Wojtek Bańbuła, en fysisk forberedelsestrener som selvfølgelig også er veldig kunnskapsrik om volleyball, vet hva det er og vil helt sikkert gjøre det bra i denne rollen – sier Karol Rędzioch, den andre treneren av Trefl Gdansk.

Trefl Royal Seafood Gdańsk møter LUK Lublin i den første kampen i PreZero Grand Prix of Polish Volleyball League og deretter, avhengig av resultatet av torsdagens kamp, ​​enten Cuprum Lubin eller Projekt Warszawa på fredag. Klubbpresident Dariusz Gadomski fra Gdansk krysser fingrene for laget.

– PreZero Grand Prix i den polske volleyballligaen er en veldig interessant idé, for et år siden registrerte vi oss i Kraków med hele troppen. Men nå, på grunn av de mange nye ansiktene i laget og den nye treneren, da staben spurte om vi kunne reise til Kraków med bare noen få spillere, gikk jeg naturligvis med på en slik løsning. Vår fysiske forberedelsestrener Wojciech Bańbuła har også trenerkvalifikasjoner, derav beslutningen om at Wojtek skal gå PreZero Grand Prix med deltakerne. Forberedelsene til PlusLiga er vår prioritet, og hver treningsøkt i hallen er ekstremt verdifull. Jeg er sikker på at gruppen som skal til Kraków vil kjempe om hver ball, slik Gdańsk Lions burde, men vi må innrømme at denne turneringen først og fremst er morsom. Jeg vil følge kampene på Polsat sportskanaler og jeg skal krysse fingrene for Gdańsk – sier Dariusz Gadomski, administrerende direktør i Trefl Gdańsk.

Sammensetningen av Trefl Royal Seafood Gdańsk:

Jordan Zaleszczyk (midt på førstelaget, født 2002)

Aliaksei Nasevich (førstelagsvert, født 2003)

Dawid Pruszkowski (Libero fra førstelaget, født 2002)

Fabian Majcherski (ex-Trefl Libero, trener for tiden med laget i påvente av avtaler med den nye klubben, født 1997)

Michał Grzyb (vert for Trefl ungdomslag, født 2005)

Jakub Jeżewski (Libero / vert for Trefl ungdomslag, født 2004)

Treningspersonell: Wojciech Bańbuła, Michał Kardasz

Torsdagsøkten starter kl 10:15. Sendes på Polsat Sport.

CM, pressemelding

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment