Home » TRIATHLON – Kristian Blummenfelt, ny ambassadør for ASICS

TRIATHLON – Kristian Blummenfelt, ny ambassadør for ASICS

by Thure Lindhardt

Etter en sesong preget av mange suksesser i 2021, inkludert en olympisk tittel vunnet i Tokyo, vil triatleten Kristian Blummenfelt offisielt bli ambassadør for det japanske merket.

Bilder: ASICS

ASICS annonserer et viktig nytt tilskudd til sine rekker: triatleten Kristian Blummenfelt. I 2021 vant nordmannen gull ved OL i Tokyo, verdensmesterskapstittelen og finalen i triatlon-verdensmesterskapet i Edmonton..

Kristian startet med triatlon i 2008 og ble med på det norske landslaget i 2009 med tanke på OL-gull. Han hadde flere pallplasser på etapper av World Triathlon Series i 2017 og har kontinuerlig forbedret seg siden den gang. I november i fjor slo han til og med Ironman-verdensrekorden på sin debut i Cozumel, Mexico..

Kristian Blummenfelt, olympisk triatlonmester i Tokyo 2021.

For den olympiske mesteren, som allerede har kjørt den berømte Metaspeed Sky, er samarbeidet med ASICS åpenbart. «Fra mine første steg med denne modellen følte jeg at følelsene var helt forskjellige fra de andre skoene jeg hadde testet. På banen forbedret jeg rundetidene mine på hver runde sammenlignet med mine tidligere benchmarks. På dette nivået kan man ikke si nei til en slik tilbakeføring av energi, sa nordmannen før han fortsatte: «Jeg er veldig glad for å bli med i ASICS. Filosofien til merket «Et sunt sinn i en sunn kropp» er veldig populær hos meg. For meg betyr løping frihet og gjør meg i stand til å skille meg fra verden. Løping beroliger sinnet mitt, og selv om det er en enkel aktivitet, hjelper det meg å finne en balanse mellom sinn og kropp. «

Olivier Mignon, sportsmarkedsdirektør i ASICS EMEA, sa: «Kristians prestasjoner i fjor var utrolige å se. Kristian deler våre verdier og er en fantastisk idrettsutøver som tror på fordelene med trening for sinnet. Vi ser frem til å støtte deg med våre siste innovasjoner i årene som kommer. «

=> SE OGSÅ : Alle våre triatlonartikler

You may also like

Leave a Comment