Home » Trojak: Vi fortjener ikke hvor vi er – CKsport.pl

Trojak: Vi fortjener ikke hvor vi er – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

Korona klarte ikke å bryte den tiår lange seiersrekka på Cracovia Stadium. Kielce-laget holdt imidlertid nullen i sitt andre strake møte, godt hjulpet av den restituerende kapteinen Miłosz Trojak.

Lørdag ettermiddag spilte Korona Kielce målløst uavgjort mot Cracovia. Sammenstøtet i Kraków var imidlertid ikke fri for følelser. Begge lag skapte gode muligheter til å oppdatere scoringen på lystavla. «Det er en rettferdig uavgjort.» Vi dominerte i første omgang og Krakow var farligere i andre omgang. Vi hadde flere situasjoner, det samme gjorde våre rivaler, så dette resultatet er rettferdig – gjentok Miłosz Trojak.

En av gjestenes beste sjanser kom fra Evgeniy Shikavka, som startet den nye sesongen med et økende problem med ineffektivitet på skuldrene. – Det var en god situasjon, men Szykiegios forsvar var på et veldig gjørmete felt. Han bommet trolig beinet da han skjøt. Vi tror på ham, vi vet at han er en veldig god spiller, noe han viste denne runden. Vi tror at i likhet med Dalmau vil han ta igjen og hjelpe.»

Kielce-kapteinen på Kałuża kom tilbake til kampen etter to ukers fravær på banen. – Jeg kunne ha spilt med Zagłębie, men etter å ha konsultert Kamil Kuzera bestemte vi oss for ikke å risikere det. Skaden var ikke stor, det var bare en strekk, men vi ville ikke gjøre det verre. Jeg er glad for å være tilbake og bidra til å ta poeng, sa han.

Mens stoppeklokken ikke var tilgjengelig, kunne den stole på en verdig erstatning. «Så jeg måtte komme tilbake så fort som mulig fordi et lengre fravær kunne bety enda lengre. Jeg er glad for at det er spillere som verdig vil erstatte meg eller Piotr (Malarczyk – red.anm.). Sesongen består av 34 runder, så hver spiller vil være viktig – innrømmet han.

De gul-røde, som hele ligaen, venter nå en ukes pause på grunn av landslagenes kommende kamper. Hvordan skal kronen bruke denne perioden? – Skader svikter oss ikke. Jeg håper dette er tiden for å helbrede disse skadene og komme nærmere hverandre fordi vi vokser for hver kamp. Vi fortjener ikke hvor vi er. Vi spiller god fotball, jeg vil spille, ikke forsvare. Det var litt flaks i starten, men det kommer.

Foto av Mateusz Kaleta

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter kreativiteten på CKsport.pl. Klikk på linken under og gi redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment