Home » Troll 2 – Når kommer den norske monsterfilm-oppfølgeren? Filmens skapere avslører planene deres – PC World

Troll 2 – Når kommer den norske monsterfilm-oppfølgeren? Filmens skapere avslører planene deres – PC World

by Connie Nielsen

Likte du historien om monstre som ødelegger norske byer? I så fall lurer du sikkert på om det kommer flere gamle monstre fra Norge til Netflix. Så vi bestemte oss for å se om det blir en andre del av Troll.

Troll – en norsk monsterfilmhit på Netflix

Fortellingen om et eldgammelt monster som terroriserer Norge høres ikke ut som oppskriften på en streamingplattform-hit – det er mer beskrivelsen av en intim folkeskrekkfilm som mest vil bli sett av fans av sjangeren. Og fortsatt troll Dette er en av de største overraskelsene de siste dagene på Netflix. Filmen, laget av Roar Uthaug etter et manus av Espen Aukan, kombinerer dyktig tråder fra norske legender med konvensjonen som er utviklet av merker som godzilla Hvis King Kong.

Her er en kraftig eksplosjon i en norsk gruve. De menneskelige og økonomiske tapene er bare begynnelsen på katastrofen – eksplosjonen vekker et gigantisk troll, som hittil hvilte i fjelldypet. Et blodtørstig monster flytter for å terrorisere byene, og en væpnet hær og to forskere prøver å slå tilbake.

Sjekk også:

troll debuterte på Netflix 1. desember 2022 og befant seg raskt blant de mest viste videoene på nettstedet. Men seernes meninger og journalisters vurderinger er forskjellige. I tjeneste Råtne tomater Produksjonen fikk kun 3 av 5 stjerner fra brukerne. Samtidig fikk filmen positive anmeldelser fra opptil 88 % av anmelderne.

Troll – Planlegger Netflix en oppfølger?

Historier om monstre er godt materiale for en franchise, og skandinavisk folklore bugner av grufulle skapninger som kan komplisere folks liv alvorlig. Endelig troll Det er et klart forslag om dette temaet – de overlevende heltene lurer på hvis de norske fjellene ikke skjuler flere monstre. Det høres ut som en oppsiktsvekkende inngangsport til en oppfølger som – viser det seg – filmskaperne har lyst til å lage.

I en uttalelse for nettstedet Hva er på Netflix Regissør Roar Uthaug og produsent Kristian Strand Sinkerud har innrømmet at de håper på en oppfølger troll:

Som filmskapere har vi alltid ambisjonen om å gjøre noe som varer litt lenger enn en film. Vi ønsker selvfølgelig å gjøre en del til, kanskje to, men det kommer helt an på hvordan publikum reagerer på det troll.

Så alt er egentlig i hendene (og øynene) til abonnentene Netflix. Hvis filmen har gode rangeringer og positive meninger fra seerne, vil tjenestens myndigheter absolutt ikke nøle med å lage en oppfølger. Vi må imidlertid fortsatt vente på en avgjørelse i denne saken.

Se også: De mest interessante filmene på Netflix, HBO Max, Canal+ og Disney+ [GRUDZIEŃ 2022]

You may also like

Leave a Comment