Home » TVN skled da de sendte hopp. Fansen er rasende. «Egentlig?»

TVN skled da de sendte hopp. Fansen er rasende. «Egentlig?»

by Catherine Monroe

Halvor Egner Granerud vant tirsdagens Raw Air-arrangement på Lillehammer for å forbli turneringsleder. Polakkene gjorde det dårlig, og best av dem var Kamil Stoch, som avsluttet konkurransen på 15. plass. Dawid Kubacki endte på sin side på 19. plass, og falt til åttende plassering i den norske syklusen.

se videoen
Dette er Lech Poznań-fenomenet i Europa. «Og i Ekstraklasa, Bryndza»

Sendingen av Lillehammer-konkurransen ble avbrutt av reklamefilmer. «Egentlig?»

Raw Air-konkurransen på Lillehammer startet 20 minutter for sent på grunn av været. Kringkasterne til TVN-kanalen tok tilsynelatende ikke hensyn til utsettelsen av konkurransen. Under Robert Johanssons hopp dukket det opp en uventet reklame på skjermene som gjorde det umulig å se nordmannens prestasjon i den første serien.

Katastrofen til polakkene. Dårligste resultat på 408 dager. Alt faller fra hverandre

«Virkelig? En annonse midt i en pigg selv om det var en melding som ikke var pause i dag?» – spurte veltalende via Twitter Piotr Majchrzak fra Viaplay. Journalisten var ikke den eneste som virket sint over denne handlingen. Fansen som så programmet var også misfornøyde. «Fordi det er en visning i Excel og det må det være» – skrev en av nettbrukerne tilbake. TVNs bidrag inkluderer kommentarer som: «Annonse for Roberts hopp… godt gjort, gratulerer med oppfinnsomheten din» og «Jeg er glad jeg ikke ser på denne konkurransen.»

For mer lignende innhold, gå til Hjemmesiden til Gazeta.pl.

Det er verdt å huske at i henhold til dekretet fra National Broadcasting Council skal alle store sportsbegivenheter med polsk deltakelse vises på offentlig fjernsyn. Skihopp tilhører denne gruppen. Det ser imidlertid ut til at kringkasteren ikke bør møte noen konsekvenser hvis den ikke viser Johanssons hopp.

Stefan Kraft på stevnet på LillehammerKraft gikk forbi Malysz. Foran ham ligger bare legenden gjennom tidene

You may also like

Leave a Comment