Home » Tyrlaukis og Šilainių Giraitė venter på nybyggere

Tyrlaukis og Šilainių Giraitė venter på nybyggere

by Thure Lindhardt

Hjemme føler vi oss trygge og elsket, vi slapper av, vi har det gøy, vi tar vare på oss selv og våre kjære, der vi planlegger og driver med sport, lærer og jobber. Ikke nøl med å velge en drømmebolig hvis du ikke allerede har en.

Det var stor interesse

Selskapet UAB Norvegijos Kontakt, som har 15 års erfaring som eiendomsutvikler, inviterer igjen til og i nærheten av Šilainiai. Innbyggerne i Kaunas bygger sine siste prosjekter – Tyrlaukis og Šilainių Giraitė – så vel som andre tidligere prosjekter.

For to måneder siden fullførte UAB Norvegijos Kontakt byggingen av Šilojas-distriktet i Šilainiai. «Vi la merke til det da. Vi får fortsatt telefoner om «Silojus»-leiligheter, sier Izabela Murauskaitė, en representant for selskapet.

På jakt etter koselige steder å implementere nye prosjekter, bestemte «Norwegian Contacts» seg for å ikke se langt, ikke bare på grunn av beliggenheten, men også på grunn av romutformingen, arkitektoniske og teknologiske beslutninger.

Bydelene Tyrlaukis og Šilainių Giraitė bygges med de mest utprøvde og populære løsningene. Kvaliteten og attraktiviteten til UAB Norvegijos kontaktų-prosjekter demonstreres også av den siste nylig ferdigstilte Dukolegos-eiendommen, som består av to ni-etasjers hus i Dainava-distriktet. Alle de 96 leilighetene ble vellykket solgt på fem måneder.

Foto fra UAB Norvegijos kontakter

Toroms hus

Tyrlaukis vil bestå av 30 to-roms hus. Du vil dukke opp i Kaunas, Šilainiai, på V. Bičiūno Street nær Tyrlaukio Street. Seks to-familiehus «Šilainių Giraitė» bygges på Abrikosų Street, Giraitė, Kaunas District.

Begge prosjektene er i ulike miljøer, men nær hverandre. De er relevante for lokale innbyggere som setter pris på det naturlige nabolaget, roen og bekvemmeligheten til byen.

Alt en moderne innbygger trenger er i nærheten: skoler, barnehager, dagligvarebutikker, varer, service- og underholdningssentre, medisinske fasiliteter, godt utbygd offentlig transportinfrastruktur, nær motorveien Kaunas-Vilnius, motorveien Via Baltica.

Nøyaktige løsninger

Hyttekomplekset «Šilainių Giraitė» som er planlagt i utkanten av Kaunas består av hus med ulike fasader, slik at du kan være sikker på at hjemmet ditt blir eksklusivt og unikt. Fasaden på huset er dekorert med håndarbeid klinker fleksible fasadefliser laget av naturlige og økologiske materialer. Prosjektene vurderer miljøstyringsløsninger nøye, bruker materialer av høy kvalitet og moderne utstyr. Alt består av kvalitet, originalitet og komfort.

Sikkerheten til de fremtidige innbyggerne i Šilainių Giraitė og Tyrlaukis er sikret. Boligområder gjerdes inn med segmentgjerde. En del av området er asfaltert, andre – grønne plener.

Bli i gården

Ingen kompromisser vil være nødvendig. Når du velger å bo i Tyrlaukis trenger du ikke velge mellom leilighet eller egen hage – du får begge deler. Et stykke jord hører til hver leilighet.

Denne tilleggsfunksjonen lar deg, avhengig av været, nyte en kopp kaffe, te eller en lengre pause utendørs uten å måtte gå inn på eiendommen din.

Šilainių Giraitė-prosjektet integrerer også de viktigste leveparametrene for de fleste av nybyggerne – et lukket boligbygg med egen gårdsplass, en rolig, grønn og pittoresk beliggenhet.

Det er ingen problemer med trafikkork, støy og parkering i byen. Det gis to eller tre parkeringsplasser for hver leilighet i kvartalene. Du og gjestene dine, som du definitivt vil besøke i deres nye hjem etter karantenen, trenger ikke lenger å bekymre deg for hvor de skal parkere kjøretøyene sine.

Leilighetene i første og andre etasje har tomt.

Foto fra UAB Norvegijos kontakter

Avansert varmesystem

A ++ energieffektivitetsklasser

Alle de to leilighetene i Tyrlaukis og Šilainių Giraitė er energieffektivitetsklasse A ++.

Økonomien er garantert av et autonomt, progressivt og økonomisk gulvvarme-luft-vann-system.

Det intelligente aerotermiske varmesystemet fra Panasonic installert i leilighetene er også preget av holdbarhet, miljøvennlighet, garanterer komfort, men samtidig minimale kostnader for rom- og varmtvannstilberedning.

En innovativ lavenergiløsning er pålitelig selv ved svært lave utetemperaturer. Selv da sikrer den et behagelig mikroklima og varmt vann.

Panasonic er et energisparende system, den mest effektive og billigste moderne metoden for romoppvarming og om nødvendig kjøling, som sparer opptil 30-40 %. Vedlikeholdskostnader av leiligheten.

Under karantenen følte vi viktigheten av lydisolering. I bygninger med høyeste energieffektivitetsklasse A++, som toromsleilighetene Tyrlaukis og Šilainių Giraitė, garanteres ikke bare lavt energiforbruk, men også komfortabel lydisolering automatisk.

Billigere vedlikehold, varme og rolige hus, med mindre det er forårsaket av eierne selv eller deres etterkommere, men ikke av naboene.

Hvordan velge

Den hyggelige spenningen i bygdene har besøkt mange mennesker. Hvordan gjør du ikke en feil når du finner det beste alternativet for å investere i fremtiden for å leve for deg og din familie?

Vi kan vurdere stedet og omgivelsene på et blunk – det er nok å besøke planene og bla i dem. Det sier seg selv at en så viktig beslutning som å kjøpe bolig må avgjøres av flere komponenter, men fokus bør være på kvaliteten på konstruksjonen og materialene som brukes.

For mer informasjon, ring +370 699 33 334 eller e-post izabela@norvegijoskontaktai.lt. Mer: https://silainiugiraite.lt/.

  • Tyrlaukis og Šilainių Giraitė venter på nybyggere
  • Tyrlaukis og Šilainių Giraitė venter på nybyggere

Foto fra UAB Norvegijos kontakter

You may also like

Leave a Comment