Home » Uavhengige hoteller tiltrekker seg i økende grad forretningsreisende

Uavhengige hoteller tiltrekker seg i økende grad forretningsreisende

by Gunnar Garfors

Selv om det er for tidlig å måle virkningen av krigen i Ukraina på forretningsreiser i Frankrike, vi kan allerede si at siden begynnelsen av året har forretningsreisende i økende grad vært på jakt etter uavhengige hoteller.

«Bestillinger i bedriftsmarkedet er sterke, bemerker Philippe Marguet, administrerende direktør for The Originals Hotels. I slutten av februar var vi på 50 % av det vi oppnådde i 2019.»

Den samme observasjonen for Logis Hôtels-gruppen : «I januar 2022 har omsetningsøkningen økt med 55 % sammenlignet med januar 2019, forsikrer Karim Soleilhavoup, direktør i frivillighetsnettverket. Vi har erobret markedsandeler«.

kommentar ?

«50 % av hotellene våre holdt åpent under krisenfortsette med Karim Soleilhavoup. Kunder som måtte reise, som de som jobber for byggebransjen, har oppdaget en kvalitetshotellbransje. Vi lider fortsatt av et bilde av gammeldagse institusjoner, som er dypt urettferdig overfor våre medlemmers investeringer.»

Lederen presiserer:Med en tredjedel av klientellet tapt, Hotellleieren var i stand til å finne løsninger for driften. Takket være kjøkkenene på restaurantene var det også «han som spiser, sover».«.

Han legger til: «I våre etablissementer oppdager kundene historien til en familie, et hjem, samarbeidspartnere… Noen vender ikke tilbake til standardiserte hoteller, det er ingenting mer skummelt enn å spise alene foran tallerkenen din.«.

You may also like

Leave a Comment