Home » UEFAs EM 2022 fotballkamp for kvinner

UEFAs EM 2022 fotballkamp for kvinner

by Gunnar Garfors

Nielsen Gracenote presenterer spådommen for kvinnelagene ved UEFA Women’s Euro 2022.

  • England, Frankrike og Tyskland gikk videre til knockout-fasen som gruppevinnere.
  • Mest sannsynlig vil de 5 lagene som blir med dem være Sverige, Nederland, Spania, Norge og Italia.
  • Italias sjanse for å nå knockout-stadiene har falt fra 52 % før turneringen til 41 % nå.
  • Italia må slå Belgia på mandag for å ha noen sjanse til opprykk, men de må også regne med at Island ikke slår Frankrike. Island har 30 % sjanse til å gå videre fra gruppe D til knockout-fasen og Belgia har 29 % sjanse.
  • England bekreftet sin posisjon som favoritter til å vinne turneringen, og kvalifiserte seg som gruppevinnere for knockout-etappene og unngikk Tyskland i kvartfinalen. Englands sjanse for å vinne EM 2022 har økt fra 21 % til 24 %.
  • Sverige, Tyskland og Frankrike har omtrent 18 % sjanse til å vinne konkurransen, så vinnerne har 78 % sjanse for å komme fra England, Sverige, Tyskland eller Frankrike.
  • England mot Tyskland og England mot Frankrike er de mest sannsynlige finalene i EM 2022, hver med mer enn 15 % sjanse til å vinne.

Om Gracenote-merket

Gracenote er en pilar i Nielsen som spesialiserer seg på innholdsløsninger, inkludert underholdningsmetadata, innholdsidentifikatorer og mer, som tilbys ledende utviklere, distributører og plattformer over hele verden. Gracenote-teknologien muliggjør forbedret navigering mellom innhold og oppdagelsesmuligheter, og gir forbrukerne enkel tilgang til musikken, TV-programmene, filmene og sportene de elsker. I tillegg gir den effektive innholdsanalyseverktøy for å hjelpe kunder med å ta omfattende forretningsbeslutninger.

Om Nielsen

Nielsen former medier og innhold over hele verden som den globale lederen innen måling av publikumsatferd, data og analyser. Gjennom vår forståelse av mennesker og deres atferd på tvers av alle kanaler og plattformer, gir vi kundene våre et kraftig verktøy: uavhengig og handlingskraftig informasjon som gjør dem i stand til å koble seg til og engasjere seg med publikummet deres – nå og i fremtiden.

Som et S&P 500-selskap opererer Nielsen (NYSE: NLSN) i mer enn 55 land. Finn ut mer på www.nielsen.com eller www.nielsen.com/investors og kontakt oss på sosiale medier.

Alt reklame- og reklamemateriell er kun til informasjonsformål og utgjør ikke et grunnlag for deltakelse i kampanjen, spesielt er det ikke et tilbud i henhold til art. 66 i loven av 23. april 1964 – Civil Code (Journal of Lover 2020, punkt 1740, i endret versjon).


5
1
avstemming

varevurdering

You may also like

Leave a Comment