Home » UFL, et nytt fotballvideospill mot FIFA og eFootball

UFL, et nytt fotballvideospill mot FIFA og eFootball

by Thure Lindhardt

Et nytt fotballvideospill, UFL, har blitt annonsert. De første bildene av denne konkurrenten fra FIFA og eFootball (ex-PES) ble avslørt. Men lite informasjon er filtrert for resten.

Det blir en troverdig konkurrent til FIFA, lederen? Et nytt fotballvideospill ble annonsert onsdag kveld: UFL. Denne nykommeren ble avslørt på Gamescom, en av de største begivenhetene i videospillverdenen. Ingen utgivelsesdato ble kommunisert. Men tittelen vil være tilgjengelig på «store plattformer».

Det er gitt lite informasjon om dette prosjektet, som har blitt utviklet av det ukjente studioet Strikerz siden 2016. Når det gjelder innhold og spill, er fokuset på flerspilleraspektet: UFL vil gjøre det mulig for spillere å «danne sin egen klubb med over 5000 lisensierte fotballspillere og konkurrere mot andre spillere fra hele verden». Det vil derfor uten tvil være mulig å kontrollere stjerner som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo takket være en avtale med World Federation of Professional Players (FIFPRO).

«En revolusjonær opplevelse»

«Vi ønsker å gjenoppfinne fotball i videospill (…) ved å tilby spillere over hele verden en revolusjonerende, spennende og rettferdig opplevelse. Vi gleder oss til å vise deg mer om spillet, ”lover Studio Strikerz. Men for øyeblikket er det svært få bilder i omløp.

Det ble imidlertid uttalt at spillet skulle være gratis: «Vi vil legge til nye funksjoner og oppdateringer regelmessig, uten obligatorisk eller årlig betaling». Dette utelukker ikke at for eksempel kosmetiske gjenstander er tilgjengelige i mikrotransaksjoner.

Fotballfans venter på opptak fra mens de venter på nyheter fra UFL FIFA 22 (EA Sports), men også mye mer spesifikke elementer for eFotball (Konami), som erstatter den velkjente japanske franchisen Pro evolution fotball.

You may also like

Leave a Comment