Home » Ukentlig presseomtale 12. mars 2023: Radlin 5.–11. mars mars 2023. Bli kjent med den viktigste informasjonen fra Radlin

Ukentlig presseomtale 12. mars 2023: Radlin 5.–11. mars mars 2023. Bli kjent med den viktigste informasjonen fra Radlin

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en ukepresse for deg. Hvis du var for opptatt forrige uke til å følge med på nyhetene fra Radlin, sjekk ut artiklene andre lesere skrev mellom 5/3 og 5/3. og 03.11.2023 helst lest. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «RAW AIR 2023: program, resultater. Skihopping i verdenscupen i Norge og kjempe om høye premier?

Ukentlig oversikt: Radlin, 12. mars 2023. 5.03 – 11.03.2023: Topp 3 artikler

Her er en liste over de mest populære nyhetene fra den siste uken. Har du hatt eller har du hatt muligheten til å lese dem alle?

📢 RAW AIR 2023: tidsplan, resultater. Det er på tide å hoppbakke i verdenscupen i Norge og kjempe om store premier

Raw Air 2023 i skihopp er foran, sjekk ut program og resultater. De neste dagene skal hopperne konkurrere i tre sentre: Oslo, Lillehammer og Vikersund. Resultatene teller for VM-klassifiseringen så vel som for den norske minisykkelen, som er et stort pengespill.

📢 Du møter livet med avstand og kjedsomhet er uaktuelt! Joanna Koroniewska og Maciej Dowbor er et ektepar som er godt kjent fra skjermer og internett

Hun fikk berømmelse takket være sin rolle i serien «M jak miłość». Han er journalist og moderator og har vært medmoderator for «Your Face Sounds Familiar» i årevis. Joanna Koroniewska og Maciej Dowbor er imidlertid kjent for fansen ikke bare fra TV-skjermer, men også fra Instagram og YouTube, hvor de er veldig aktive. Hvordan møttes paret? Hvordan har du det hver dag? Vi sjekket!

📢 En høyere grense for kjøp av kull i PGG nettbutikk. Du kan kjøpe opptil 5 tonn per år!

I nettbutikken til Polska Grupa Górnicza er kjøpsgrensen for kull økt. Fra mandag 6. mars 2023 vil denne grensen være inntil fem tonn per kunde per år for alle sortimenter i e-butikken, inkludert sekkekull. Som vi hører hos selskapet er de økte rammene et svar på signaler fra kjøpere og økende interesse for å handle fra PGG SA sin nettbutikk

Gi deg selv eller en du er glad i en gave

reklamemateriell for partnere

Ukepresse 03.12.2023: 03.05.-03.11.2023 Radlin: Andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi andre artikler som fanget oppmerksomheten til leserne i Radlin forrige uke. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 8. mars – kvinnedagen 2023 i Polen. Sjekk hvordan den ble feiret tidligere og om høytiden er kjent over hele verden

Kvinnedagen 2023. Smykker, blomster, esker med sjokolade og andre smågaver er en integrert del av 8. mars. På denne dagen i Polen feirer vi kvinnedagen og rekker av menn står i kø utenfor blomsterbutikker for å kjøpe tulipaner, nelliker og roser til damene de bryr seg om. Har kvinner alltid kjøpt blomster? Hvor kommer ferien fra? Vi viser hvordan kvinnedagen før så ut og om høytiden er kjent i verden.

📢 Dette er ting som folk på OLX ønsker å gi bort gratis! Jeg kan ikke tro hva vi fant. Vi gjennomgikk annonsene fra mars 2023 [ZDJĘCIA]

Gratis på OLX: Et speiderskjerf, gamle tøfler, sykkelkasser, spisepinner, bokser, en beholder for skitne bleier og til og med Den hellige bibel på koreansk – dette er bare noen av tingene polakkene ønsker å gi bort gjennom OLX. Noen er virkelig fantastiske. Jeg lurer på om disse tingene vil finne nye eiere?

📢 Presseanmeldelse fra uken 5. mars 2023. Hva skjedde i Radlin. Se hvilke arrangementer du gikk glipp av

Vi har utarbeidet en ukepresse for deg. Hvis du var for opptatt forrige uke til å følge med på nyhetene fra Radlin, sjekk nå artiklene andre lesere er mest ivrige etter å lese mellom 26. februar og 4. mars 2023. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Mars 2023 i Radlin: En oversikt over de viktigste hendelsene i februar 2023»?

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment