Home » Ukentlig presseomtale 23. april 2023: Międzyrzecz 16.–22. april 2023. Bli kjent med den viktigste informasjonen fra Międzyrzecz

Ukentlig presseomtale 23. april 2023: Międzyrzecz 16.–22. april 2023. Bli kjent med den viktigste informasjonen fra Międzyrzecz

by Gunnar Garfors

Vi har utarbeidet en ukepresse for deg. Hvis du var for opptatt forrige uke til å følge med på nyhetene fra Międzyrzecz, sjekk ut artiklene andre lesere skrev mellom 04/16 og 04/16. og 22. april 2023. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Oppdag de 9 beste attraksjonene i Kołobrzeg. Dette er en perfekt idé for en piknik ved sjøen i Polen»?

Gi deg selv eller en du er glad i en gave

reklamemateriell for partnere

Ukepresse 23.04.2023: 16.04-22.04.2023 Miedzyrzecz: Andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi andre artikler som vakte oppmerksomheten til leserne i Międzyrzecz den siste uken. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Farlige bakterier i den populære pølsa. GIS tilbakekaller raskt det defekte produktet. Forbruk kan føre til matforgiftning

Det er påvist farlige bakterier i den populære pølsen fra «Biedronka»-kjeden. Den øverste hygienekontrollen tar raskt det defekte produktet av markedet. Hvis du har den i kjøleskapet, kast den umiddelbart. Forbruk kan forårsake listeriose, som er spesielt farlig for eldre, gravide og barn.

📢 Det er et absolutt fenomen! Innsjøen med øyer nær Międzyrzecz ligner en flaggermus. Dette er fantastisk, vi har bilder!

Det spiller ingen rolle at Lubuskie-voivodskapet er en av de minste regionene i Polen. Selv om den er liten, har den svært rike vannressurser. Områdene rett ved siden av grensene er også preget av vakre innsjøer, reservoarer og skoger. Hvis vi gjør en innsats hver dag, kan vi her oppdage ekstraordinære steder. Og bokstavelig talt! Denne gruppen inkluderer absolutt en mystisk vannmasse, en innsjø med flere øyer nær Trzciel. Objektet er ikke bare mystisk, men ligner også på formen til en flygende flaggermus. Dette må du se!

📢 Kjøkkenrevolusjoner i Trzciel. Det var mange reservasjoner, men … det ble kjempebra! |BILDER

Inkognitobaren i Trzciel (Międzyrzecki-distriktet) hadde det ikke bra. Eieren av restauranten, fru Tatiana, måtte bidra til driften, og derfor bestemte hun seg for å be Magda Gessler om hjelp. Leveringen av episoden av Kitchen Revolutions fremført i Trzciel er planlagt til torsdag 21. april. Les hva som skjedde under det store showet og se hvordan en annen restaurant i Lubuskie har endret seg under oppsyn av en kjent restauratør.

📢 Mr. Jarosławs slektninger drømmer om at han vil komme tilbake til dem. Det blir messe. Det er auksjoner og samlinger

  • Jeg visste at det måtte ha vært en ulykke… Flere mennesker hjalp allerede, ropte, snakket med hverandre. Et øyeblikk senere så jeg en veltet, skadet motorsykkel. Min fars motorsykkel… – rapporterer Mr. Jarosławs sønn. Det er messe på lørdag. Det er auksjoner og en samling for en innbygger i Słońsk kommune.

📢 Terror i Międzyrzecz. Han myrdet sin kone og døtre med kaldt blod. Advarsel, dette er falske nyheter!

  • Politiet advarer om at dramatisk klingende informasjon om drapet som skal ha skjedd i Międzyrzecz er falske nyheter. Svindlere som legger ut falsk informasjon på internett prøver å presse ut dataene våre. Dette er et skritt mot å tape sparepenger.

📢 Slik lever Dariusz Kosiec fra «sanatoriet Miłość 5». Utsikten fra huset hans i Lillestrøm er fantastisk!

Den femte utgaven av TVP-showet «Sanatorium of Love», elsket av seerne, var full av uttrykksfulle deltakere. En av dem var Dariusz fra Szczecin. På et tidspunkt i livet bestemte pasienten seg for å emigrere til Norge for å jobbe. Man må innrømme at Dariusz Kosiec bor på et vakkert sted! Se selv – han gikk bare med på å vise oss hvordan leiligheten hans ser ut i utlandet!

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment