Home » Ukentlig presseomtale 28. mai 2023: Żagań 21. mai – 27. mai 2023. Finn ut den viktigste informasjonen fra Żagań

Ukentlig presseomtale 28. mai 2023: Żagań 21. mai – 27. mai 2023. Finn ut den viktigste informasjonen fra Żagań

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en ukepresse for deg. Hvis du var for opptatt forrige uke til å følge med på nyhetene fra Żagań, sjekk ut artiklene andre lesere skrev mellom 21.05. og 27.05.2023 helst lest. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Sesongen på lagunen har åpnet i Małomice!» De var de første amatørsvømmerne! Hva skjedde der?! Du var? «?

Ukentlig oversikt: Żagań, 28.05.2023. 21/05 – 27/05/2023: Topp 3 artikler

Her er en liste over de mest populære nyhetene fra den siste uken. Har du hatt eller har du hatt muligheten til å lese dem alle?

📢 De åpnet sesongen på Małomice Lagoon! De var de første amatørbadegjestene! Hva skjedde der?! Du var?

Lørdag 27. mai 2023 startet den offisielle vannsesongen i Małomice-lagunen. Det var fiskekonkurranser, presentasjoner på scenen, det var også våghalser som ikke bare var de første som solte seg, men som også modig gikk i vannet. De sa det var veldig varmt!

📢 En rørende jubileumskonsert for musikkskolene i Żagań-palasset! Folkemengdene kom!

I anledning 50-årsjubileet for Statens musikkskole 1. grad og 20-årsjubileet for Statens musikkskole 2. grad var personligheter fra musikk og politikk gjester på jubileumsgallakonserten i Kulturpalasset i Żagań. Publikum inkluderte visestatsminister og kulturminister Piotr Gliński og følgende opptrådte blant annet på scenen: Jarosław Nadrzycki, utdannet ved Żagań-skolen, en verdenskjent fiolinist.

Lag en gave til deg selv eller en du er glad i

Ukepresse 28.05.2023: 21.05-27.05.2023 Żagań: Andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi andre artikler som fanget oppmerksomheten til leserne i Żagań forrige uke. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 På sykehuset i Żagań kunne du bli testet på helsepikniken «BadaMY MOTHER»

Lørdag 27. mai 2023 kunne du bli undersøkt på Żagań-sykehuset som en del av District Health Picnic organisert av Lubusz National Health Fund sammen med Starost Henryk Janowicz. Det ble lagt særlig vekt på cytologiske undersøkelser, som ble utført i Klinikk K, i sykehusbygget.

📢 På pl. Wolności i Iłowa malte skjeve «striper». Under kameraets og politiets våkent øye…

I løpet av natten fra onsdag til torsdag (24. til 25. mai 2023) tegnet tre menn «striper» på gaten ved Pl. Wolności 17 i Iłowa. Opptredenen deres ble udødeliggjort av et byovervåkingskamera… Politiet identifiserte raskt gjerningsmennene. – Har vi Banksy-supportere? – Paweł Lichtański, ordføreren i Iłowa, kommenterte hendelsen.

📢 Åpningen av Galtvort i Żagań lørdag 27.05.2023! Det blir en flott gallakonsert!

Statens barneskole for musikk, hun. Henryka Wieniawskiego i Żagań feirer 50-årsjubileum og Statens musikkgymnas, opprinnelig etablert som en kommunal skole, er 20 år gammel! Ved denne anledningen vil den berømte kandidaten Jarosław Nadrzycki spille i Żagań! I tillegg blir det en storslått åpning av Galtvort, det vil si det renoverte setet til skolen, i det tidligere sykehuset på ul. Żelazna.

📢 Job i Żagań søker en mann! Skoler søker etter lærere 26. mai 2023

Det er fredag, så som alltid sjekket vi Żagań-megleren (Poviat Employment Office) for ledige stillinger for lesere. Det er flere tilbud, men hovedsakelig innen tekniske yrker. Det trengs lærere igjen.
Sjekk ut kunngjøringene i bildegalleriet. Bruk pilene til å flytte dem.

📢 Teo Tomczuk fra Norge og Lubiechów ga ut en ny sang! Dette er den beste gaven til mamma og fans!

Teo Tomczuk, en ung norsk sanger, låtskriver og skuespiller, ga ut sin nye sang «I Don’t Wanna Dance» fredag ​​26. mai 2023. Det er kanskje ikke en typisk morsdagssang, men sangen som Teo skapte sammen med sin søster Iga er en flott gave til en stolt mor, fru Stella Tomczuk.

📢 Fester i og rundt Żagań helgen 27.-28. mai 2023! Det blir en Pasionek i Brzeźnica og åpningen av Galtvort og sesongen ved lagunen i Małomice!

Helgen 27. og 28. mai 2023 lover å bli fin og solrik. Temperatur 20-22 grader Celsius. Været vil være fint for fotturer og tilbringe tid i naturen, men det er også verdt å finne litt tid og delta på utstillinger, konserter og andre arrangementer, som det vil være mange av. Blant dem vil være sesongåpningen i lagunen i Małomice og helsepikniken i Żagań. Du må være der!

📢 «Tren med vår-sommerhæren» i Żagań. Har du allerede meldt deg på kursene?

  1. Lørdag 3. juni 2023 inviterer Żagań panserkavaleribrigade deg til den andre utgaven av endagsprogrammet «Tren med vår-sommerhæren». Det første arrangementet, som ble holdt 1. april 2022, vakte stor interesse til tross for det dårlige været. Denne gangen blir været gunstig for deltakerne og kursene lover å bli svært attraktive.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment