Home » Uoffisielt: Robert Lewandowski vil forlate Bayern!

Uoffisielt: Robert Lewandowski vil forlate Bayern!

by Erlend Loe

Sensasjonelle nyheter! Ifølge opplysninger fra vestlige medier har Robert Lewandowski erklært sin intensjon om å forlate Bayern München etter slutten av inneværende sesong. Polakken ønsker å være helten i en høyprofilert overgang, sier de.

Vi har skrevet mange ganger om overgangssagaen med Lewandowski. Motivet til polakkens klubbtilhørighet ligger faktisk foran hvert overgangsvindu. Ikke så rart, for kapteinen på landslaget vårt er for tiden den beste spissen i verden som, til tross for at tiden har gått, fortsatt scorer mange mål.

I mange år har Real Madrids myndigheter vært interessert i å vinne over Lewandowski. Jose Mourinho ville ha ham, blant annet forsvarte eks-fotballspilleren Znicza Pruszków fargene til Borussia Dortmund og scoret fire mål i den minneverdige Champions League-semifinalen mot «Royal» i 2013. Portugiseren var treneren for laget fra den spanske hovedstaden på den tiden.

SE OGSÅ: En gigantisk transferhit gjør seg klar! Mbappe slutter seg til Real Madrid?

Årene går, men Real Madrid drømmer fortsatt om Lewandowski. Polakken har selv gjentatte ganger uttalt at det å spille for Los Blancos er hans store drøm. Den 33 år gamle spilleren vil sannsynligvis innse at det å være helten i en stor overgang – til Madrid, men muligens en annen gigant – er «den siste samtalen». Det snakkes blant annet høyt om Barcelona og en mulig flytting til en av Premier League-klubbene – Manchester United eller Manchester City. Erling Haaland vil imidlertid gjerne vinne sistnevnte. Chelsea som sliter med sanksjoner er ute av kampen.

Interessant nok rapporterer vestlige journalister at FC Bayern allerede er forberedt på Lewandowskis avgang og ønsker å vinne … Haaland i hans sted, som dermed kan dele skjebnen til «Lewy» og bytte fra BVB til «Die Roten». Nordmannen vil få vondt i hodet fordi alle tycoonene leter etter ham.

Årets overgangsvindu for sommeren lover å bli ekstremt interessant, ettersom heltene fra høyprofilerte overganger sannsynligvis vil være Lewandowski, Haaland, men også Kylian Mbappe. Sistnevnte kan danne en spisstrio med polakken og Karim Benzema. Den unge PSG-stjernen har angivelig allerede kommet til enighet med Real Madrid.

Lewandowski har spilt i Bayern München siden 2014. Kontrakten hans går ut i juni i år. Han spilte 365 kamper for Bayern og scoret 337 mål. Han har vunnet syv tyske ligatitler, tre tyske cuper, fem tyske supercuper og også vunnet Champions League, European Super Cup og Club World Cup.

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment