Home » Utvekslingstidtaker: Kinesiske myndigheter fortsetter å stramme inn reguleringen av teknologiselskaper

Utvekslingstidtaker: Kinesiske myndigheter fortsetter å stramme inn reguleringen av teknologiselskaper

by Thure Lindhardt

I USA var reverseringsindeksene stort sett uendret på slutten av handelsdagen (0,13 % for S&P 500 og -0,19 % for Dow Jones). Nvidias aksjekurs steg 3,98 prosent. etter å ha annonsert et overskudd godt over forventningene. Kinesiske myndigheter har vedtatt lover som ytterligere strammer inn reglene som teknologiselskaper skal forholde seg til ved behandling av personopplysninger. Alibaba- og Tencent-aksjer notert på de amerikanske børsene falt mer enn 6 prosent i går. USA har oppfordret Taiwan til å løse chip-underskuddet, som forventes å resultere i over 7 millioner dollar overproduksjon i 2021. Biler. 348 tusen mennesker ble registrert i USA i løpet av uken. 16.000 nye arbeidsledige. mindre enn forventet.

Prisen på Brent-olje falt for sjette handelsdag på rad (-2,61 % til 66,45 USD per fat). Prisene på de fleste andre råvarer og industrimetaller falt også. Kobber tapte 1,92 prosent og sink med 1,12 prosent. Den norske sentralbanken, som var på sesjon i går, endret seg ikke 0 % som forventet. Grunnrenter, men har til hensikt å gjøre det på neste møte i september.

De fleste indeksene på de asiatiske børsene faller klokken 8:15 i morges. På litauisk tid er Kinas Shanghai Composite -1,89 prosent, Hong Kongs Hang Seng er -2,38 prosent, og Sør-Koreas KOSPI er -1,02 prosent.

Den korrigerende stemningen i Vest-Europa spredte seg også til de baltiske børsene. I hovedlisten blant alle 30 tusen. Bare Olainfarms aksjekurs steg (+ 1,30%) i går mens alle andre falt. Olainfarm annonserte at AB City, som gjennomførte overtakelsestilbudet, nå kontrollerer 48,08 prosent. Stemmerett. Høyest omsetning ble oppnådd i handel med bankaksjer (Coop Pank -1,34 prosent, LHV Group -0,27 prosent, Šiaulių bankas -0,68 prosent).

Det er strengt forbudt å bruke informasjon publisert av DELFI på andre nettsteder, i media eller andre steder, eller å distribuere vårt materiale i noen form uten samtykke, og dersom samtykke er innhentet, må DELFI oppgis som kilde.

You may also like

Leave a Comment