Home » Valhalla forbereder sin Discovery Tour: Viking Age i oktober

Valhalla forbereder sin Discovery Tour: Viking Age i oktober

by Thure Lindhardt

Ubisoft kunngjorde i en pressemelding at Oppdagelsestur: Vikingtid, den pedagogiske opplevelsen avAssassin’s Creed Valhalla som du kan oppdage historien og kulturen til vikingene med vil være tilgjengelig 19. oktober. Discovery Tour: Viking Age vil være tilgjengelig gratis for eiere av spillet Assassin’s Creed Valhalla på de samme plattformene som hovedspillet. Den separat kjøpte PC-versjonen av Discovery Tour: Viking Age vil være tilgjengelig på Ubisoft Connect og Epic Games Store for $24,99. For første gang i seriens historie vil Discovery Tour: Viking Age også være tilgjengelig som et separat kjøp på Stadia, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One og Xbox Series X tidlig i 2022 | S i tillegg til å være tilgjengelig på Amazon Luna fra lanseringen i Frankrike.

Etter Discovery Tour: Ancient Egypt og Discovery Tour: Ancient Greece, vil dette nye kapittelet i den pedagogiske utvidelsen av Assassin’s Creed kaste lys over vikingtiden og la spillere lære mer om historien og tradisjonene i den perioden. Denne ikke-voldelige og interaktive læringsopplevelsen ble utviklet i nært samarbeid med et team av historikere og arkeologer og er et virkelig dykk inn i vikingverdenen på 900-talletNS århundre i Norge og England.

For dette nye arbeidet endret Ubisoft Montreals utviklingsteam formelen for å gjøre opplevelsen enda mer morsom og informativ. Discovery Tour: Viking Age setter historiefortelling og historiefortelling i sentrum av spillopplevelsen, og lar spillere gli inn i rollen som datidens vikinger og angelsaksiske karakterer og oppleve historiene deres, store og små. I løpet av dette uforglemmelige eventyret kan du også samhandle med miljøet og beboerne og oppdage mange historiske detaljer og anekdoter om tid.

Teamet som er ansvarlig for Discovery Tour-prosjektet har jobbet med en rekke partnere siden starten. Den oppslukende tilnærmingen til Discovery Tour og kunnskapen til dens eksperter og historikere, kombinert med rikdommen til partnernes samlinger, fortsetter å resultere i flotte samarbeid og mange prosjekter. Discovery Tour: Partnermuseer fra vikingtiden er:

  • Le Hampshire Cultural Trust (HCT), den primære partneren til Discovery Tour: Viking Age, driver 23 museer og kunststeder i Hampshire og vedlikeholder 2,5 millioner gjenstander av regionens rike arv og internasjonale betydning. Discovery Tour gir et unikt innblikk i livene til innbyggerne i Winchester og området rundt med et utvalg av sjeldne gjenstander, inkludert den ekstraordinære Winchester-relikvien, den eneste hellige relikvien fra den tiden i Storbritannia. Parallelt med dette samarbeidet med Discovery Tour: Viking Age, vil Ubisofts strategiske partnerskap med HCT bringe historien om Winchester til live våren 2022 takket være en unik oppslukende kulturell opplevelse som inkluderer ekte action, videoprojeksjoner, historier og presentasjoner , objekter fra HCT-samlingene. Opplevelsen forsterkes av en utvidet virkelighetstur til Winchester i universet til Assassin’s Creed Valhalla, produsert av Sugar Creative, et av Storbritannias ledende kreative studioer.
  • La British Library er nasjonalbiblioteket i Storbritannia. Den har en veldig stor samling av gjenstander, inkludert eldgamle gjenstander fra alle epoker av skrevet sivilisasjon. Dette samarbeidet med British Library er svært verdifullt for Ubisoft ettersom det gir spillere tilgang til middelaldermanuskripter og illustrasjoner som er direkte relatert til vikingtiden.
  • Gjenforeningen av de nasjonale museene og Grand Palais fotobyrå er en offentlig industriell og kommersiell virksomhet under tilsyn av det franske kulturdepartementet. Han er offisielt ansvarlig for å fremme og formidle samlingene til de franske nasjonalmuseene. Hvert år gjør han mer enn 20 000 nye opptak for å berike byråets ressurser, tilgjengelig på nett for alle. Huset har vært en uunnværlig partner siden den aller første Discovery Tour. Deres omfattende samlinger spilte en nøkkelrolle i rekonstruksjonen av gjenstandene tilgjengelig på Discovery Tour: Viking Age og gjorde det mulig for Ubisoft å undersøke eldgamle gjenstander som Bayeux-teppet eller Sutton Hoo-hjelmen.
  • Archaeological Trust of Le York driver Jorvik Viking Centre i Storbritannia og har ledet de arkeologiske utgravningene av Coppergate-området, som er åpne for alle besøkende. Discovery Tour var en mulighet for Ubisoft til å vise frem noen av resultatene av disse utgravningene på et helt nytt medium ved å inkorporere autentiske detaljer fra tiden i det oppslukende miljøet til denne pedagogiske opplevelsen. Forskning fra York Archaeological Trust har vist viktigheten av byer under vikingtiden og deres rolle som kommersielle, religiøse og politiske sentre.
  • Nationalmuseet, Danmarks nasjonalmuseum, består av et nettverk av 20 museer spredt over hele landet med en samling unike gjenstander som dekker en stor del av landets historie. Fremhevingen av disse eldgamle gjenstandene fra samlingene til Nationalmuseet i Danmark ga virkelig dybde til oppdagelsesturen, og vitnet om vikingenes fantastiske håndverk og estetiske evner og viste hvor mye omdømmet, koblingene mellom familie og sosialt liv var integrert. deler av livet deres på den tiden.
  • Le Preston Park Museum & Grounds er et museum i Stockton-on-Tees. Takket være Preston Park Museums & Ground kunne Discovery Tour-teamet fremheve og studere to nøkkelelementer i vikingtiden: den nye anglo-skandinaviske kulturen som dukket opp fra begravelseskunsten, og Yarms hjelm, som er en av bare to hjelmer fra vikingtiden fortsatt helt i av verden. Preston Park Museum er vertskap for en spesiell omreisende vikingutstilling tidlig i 2022 med arrangementer som Oppdagelsestur: Vikingtid bli organisert.

For mer informasjon om Discovery Tour-serien og de to første spillene, Ancient Egypt og Ancient Greece, vennligst besøk https://www.ubisoft.com/fr-ca/game/assassins-creed/discovery-tour.

You may also like

Leave a Comment