Home » Vant, deretter 48. plass. Fullstendig isolasjon av stjernen. «Jeg er fraværende for alle»

Vant, deretter 48. plass. Fullstendig isolasjon av stjernen. «Jeg er fraværende for alle»

by Erlend Loe

Halvor Egner Granerud kjemper kimerisk i verdenscuppen denne sesongen. Han var blant de tre beste i konkurransen tre ganger, men en gang kvalifiserte han seg ikke til de beste «30» og endte bare på 48. plass. Ikke nok med det, han kvalifiserte seg ikke engang til konkurranseserien to ganger! Nordmannen har 361 poeng og ligger på tredjeplass sammenlagt. Han følges av tyskeren Karl Geiger (594 poeng) og japaneren Ryoyu Kobayashi (496 poeng).

Se videoen
Kobayashi mot resten av verden. Brutal kunngjøring av Four Hills-turneringen

Slutt på karrieren! Tittelen skihopper går av for andre gang

Granerud trenger hvile

Granerud bestemte at han ikke ville snakke med journalister med det første.

– Jeg vil nyte julen med mine nærmeste uten å føle at jeg må svare på forskjellige spørsmål, skrive meldinger eller planlegge når jeg skal gjøre et intervju. Samtaler med journalister, både personlig og over telefon, er slitsomme og tidkrevende fordi alle stiller de samme spørsmålene. Så jeg bestemte meg for å avskjære meg fra verden og tilbringe julen med en liten familie. Jeg kommer ikke til å være aktiv på sosiale medier heller, med mindre jeg plutselig får lyst – sa Granerud i Dagbladet.

Nordmannen leter stadig etter årsaken til den ujevne formen.

– Det er en ekstra belastning å finne ut hva som skjer med hoppene mine. Hvorfor kan jeg vinne en treningsserie og deretter bli nummer 48? Noe er galt, og det er ikke bare teknologien. Så jeg må rydde og justere hodet og for det må jeg være helt isolert, la Granerud til.

Vi kjenner sammensetningen av det polske laget på Four Hills-turneringen!  Doleżal har avslørt korteneVi kjenner sammensetningen av det polske laget på Four Hills-turneringen! Doleżal har avslørt kortene

I et intervju med Budstikka-avisen innrømmet han at han denne sesongen ikke lenger føler seg like presset som for ett år siden.

– Den gang ventet hele Norge en seier eller i det minste en pallplass, og nå føler jeg meg som en outsider og det takler jeg godt, sa Granerud.

You may also like

Leave a Comment