Home » VeloBank lokker med penger. Shoppingbonusen er opptil 600 PLN

VeloBank lokker med penger. Shoppingbonusen er opptil 600 PLN

by Peter Østbye

VeloBank har et nytt privat kontotilbud for eksisterende og nye kunder. Med VeloKonto får du en bonus på opptil PLN 600 for å betale for kjøp med et kort utstedt på kontoen, en telefon med et virtuelt kort eller BLIK. Refusjonen som mottas går til VeloSkarbonka.

21. november i år VeloBank presenterte sitt merke etter en rebranding og et nytt slagord, dvs «verden mer sykkel». Dette er ment å være et løfte om å bygge en bank basert på positive verdier som sikkerhet, forståelse, åpenhet og modernitet. VeloBank ønsker å støtte sine kunder med deres hverdagsøkonomi, som bør støttes av produktutvalget inkludert en privat konto VeloAccount.

Konto mer Velo

Som banken forsikrer, kombinerer VeloKonto funksjonalitet, modernitet og lønnsomhet. Det er en gratis konto hvor Det er ingen gebyrer for å opprette og vedlikeholde en konto. Det samme Online overføringer er gratis, Utstedelse av debetkort og Minibankuttak Planet Cash i Polen og minibanker i EU-land samt på Island, Liechtenstein, Norge, Sveits og Storbritannia.

Velobank interiør

VeloAccount-holdere kan også bruke den med gratis uttak fra andre minibanker og Du trenger ikke betale noe for karttjenesten til kontoen din hvis dette er tilfelle 5 kontantløse transaksjoner per måned med et kort utstedt til denne kontoen. Hvis denne betingelsen ikke er oppfylt, er gebyret for levering av kortet til kontoen: 7 PLN per måned og 5 PLN for hvert uttak fra en annen minibank enn Planet Cash. En konto og et kontokort vil bli gitt for Velokont-innehavere under 26 år helt gratis, uten bindinger. Tilbudet er tilgjengelig for eksisterende og nye VeloBank-kunder.

I vår nye strategi fokuserer vi på kunden og hans behov. Derfor har vi bygget inn alt som er bra i VeloKonto – moderne og praktisk bank og attraktive forhold. Kontoen kan åpnes via mObywatel- eller Selfie-applikasjonene og selvfølgelig via de vanlige kanalene som Internett, filialer og kontaktsentre. Som bank ønsker vi å være åpne for kundene våre og være der hvor de trenger oss.

– sa Adrian Adamowicz, styremedlem i VeloBank med ansvar for produkt- og distribusjonsnettverk

Adrian Adamowicz VeloBank

bonusbesparelser

For å ønske kundene velkommen til den nye versjonen har banken forberedt en overraskelse. Ved promotering «Velkommen til VeloBank»Ved å sette opp VeloAccount kan kundene vinne med sine daglige kjøp. Banken betaler 10 % av verdien av kjøp gjort med kort, telefon eller BLIK – maksimum 100 PLN for hver ytterligere 30 dager fra datoen VeloAccount ble åpnet og opp til et maksimumsbeløp 600 PLN for 180 dager kampanjeperiode. Refusjon for kjøp vil gå til VeloSkarbonka, hvor det vil vokse i tillegg takket være renten. Det er 8 % for beløpet opp til PLN 3000.

Kunder som kan benytte seg av kampanjetilbudet ikke hadde en personlig bankkonto per 31. oktober 2022øye og vil opprette en VeloAccount på VeloSkarbonkaog også uttrykke Markedsføringstillatelser. For mer informasjon se når det gjelder handling.

Utseende: Revolusjon med en strålende promotering. Eliminerer gebyrer

Utseende: PKO BP sliter med køer. Alt på grunn av den nye tjenesten

Bildekreditt: VeloBank, Shutterstock

Tekstkilde: VeloBank

You may also like

Leave a Comment