Home » Verdensmesterskap i ishockey: Canada – Tsjekkia. Direkte rapportering og scoringer

Verdensmesterskap i ishockey: Canada – Tsjekkia. Direkte rapportering og scoringer

by Erlend Loe

Vi har nok en veldig interessant kamp foran oss som en del av verdensmesterskapet i ishockey. På et av møtene er det en konfrontasjon mellom to makter i denne sporten. Canada møter Tsjekkia. Rapporter og livescore på Polsatsport.pl.

Canadierne har en rekord på tre seire i ordinær tid, én seier etter overtid, ett tap etter overtid og ett tap etter seks spilte kamper. Dette resulterte i 12 poeng. Maple Leaf-laget tapte for Norge på straffespark mandag.

Tsjekkerne har et poeng mer og er nummer to i gruppe B – like foran Canada. Våre vestlige naboer vant fire kamper og led to tap – ett etter ekstraomganger, og sist ble de slått i tre perioder med Sveits 2-4 fordel.

SE OGSÅ: Den ekstraordinære historien om en finsk trener. Helikopter måtte til!

Husk at de fire beste lagene fra åttelagsgruppen, som også inkluderer lag som Slovenia, Kasakhstan, Slovakia og Latvia, går videre til kvartfinalen.

Det er verdt å merke seg at de to lagene sist spilte mot hverandre for nesten nøyaktig et år siden. Nærmere bestemt, 28. mai 2022, i semifinalen i verdensmesterskapet, klarte Canada seg mye bedre, og vant 6-1, men tapte finalen til Finland 3-4 etter ekstraomganger. I kampen om tredjeplassen beseiret tsjekkerne en annen representant for Nord-Amerika – USA – 8:4.

Tsjekkerne har ventet på seier mot Canada i nesten seks år.

Dekning og direkte resultat av kampen Canada – Tsjekkia fra 15:20 på Polsatsport.pl.

KN, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment