Home » Vi besøkte en butikk som har sin egen robotmotorvei!

Vi besøkte en butikk som har sin egen robotmotorvei!

by Thure Lindhardt

Kan noe overraske deg når du besøker en elektronikkbutikk? Det viser seg at det er det. Sammen med Cuba fikk vi muligheten til å se førstehånds hvordan det fungerer Pro shop – den største butikken i sitt slag i Danmark, som også har en polsk side og leverer til landet vårt.

Det er invitasjoner som ikke bør aksepteres – en av dem var en invitasjon til Aarhus, hvor hovedkvarteret til den største danske elektronikkbutikken ligger, som har som mål å tiltrekke seg stadig flere kunder fra Polen. Nettstedet proshop.pl har eksistert siden 2018 og har gradvis fått nye kunder. Bevisstheten rundt Proshop-merket i vårt land vokser litt etter litt – så det er på tide å ta en titt inne i butikken.

Jeg håper at du nedenfor kan finne svar på alle spørsmålene som dukker opp akkurat nå. Vi flyr!

Det viktigste du vil lese i denne teksten:

  • Hva er Proshop og hvordan fungerer det,
  • Hvor lang tid tar det å levere produkter til Polen,
  • hvor du umiddelbart kan kjøpe iPhones 13 Pro,
  • hvordan fungerer den polske støtten – via telefon og e-post,
  • Hvordan fungerer robotmotorveien,
  • en robot som pakker pakker,
  • Black Friday-kampanjer,
  • vinn en konkurranse med kule smarttelefoner!

Proshop er et kraftsenter – Danmarks største elektronikkbutikk

Proshop Store feiret 25-årsjubileum i fjor – den ble grunnlagt i 1995 og fortsetter å utvikle seg med suksess år etter år. Butikkens nye hovedkontor ligger i utkanten av den sjarmerende byen Aarhus. Den dekker et område på 16 500 m2 (det er mer enn to fotballbaner;)) og ble først satt i drift for et år siden. Det er moderne og romslig – jeg er fristet til å si at mengden plass i kontordelen av hovedkvarteret tydelig viser at selskapet forbereder seg på utsiktene til konstant vekst av ansatte.

Det er for tiden 263 ansatte, men før de varmere tider av året (som den kommende Black Friday), ansetter Proshop flere folk for å betjene de økte bestillingene.

Uansett har lagrene også nok plass til nye hyller som bøyer seg under vekten av elektroniske innovasjoner. For tiden inkluderer utvalget over 233 793 produkter (de fleste av dem kan vi kjøpe på proshop.pl, dvs. 177 388 produkter) fra 400 kategorier.

You may also like

Leave a Comment