Home » «Vi har fokus på utvikling» – Intervju med SKV-representanter

«Vi har fokus på utvikling» – Intervju med SKV-representanter

by Catherine Monroe

Med Automechanika Frankfurt 2022 vil en av de viktigste bilbegivenhetene finne sted. I følge tidligere kunngjøringer er en av utstillerne Esen – eieren av SKV-merket, som skal presentere sine produkter i Hall 4.1. på stand J20. Vi ba de tilstedeværende representantene for SKV-merket kommentere selve arrangementet, merkevarens deltakelse og deres planer.

Først og fremst er vi veldig glade for at vi endelig fikk organisert det igjen i normal form etter en så lang pause. Besøksrushet viser at slike arrangementer fortsatt er svært populære og er sårt savnet av bransjen. Personlig er vi fornøyd med måten denne messen har gått så langt. Vi har hatt mange forhåndsavtalte møter her, både med våre nåværende entreprenører og med disse potensielle entreprenørene. Vi ser stor interesse for standen vår, og jeg kan med stolthet si at du kan se at SKV allerede er et svært gjenkjennelig merke som vi er veldig stolte av. Vi håper at vi også fullt ut kan gjennomføre våre planer og forutsetninger på messen i Frankfurt, slik vi gjorde på årets messer i Tyrkia og Italia.

I tråd med våre kunngjøringer promoterer vi tre av våre ledende produktgrupper på en spesiell måte i Frankfurt: hjulnav, turbinslanger og servostyringspumper. Som forventet blir disse produktene møtt med stor interesse. Potensielle kunder er imponert over antallet referanser i disse gruppene, spesielt for kabler der det i dag finnes over 2500 modeller. I tillegg til støttegruppene er også våre bremsekalipere veldig populære. Jeg tror det hovedsakelig skyldes det store utvalget av produkter, men også fordi vi har mange modeller med elektrisk motor (EPB) og i farger, noe som skiller oss fra konkurrentene. I tillegg spør besøkende ofte om blant annet våre tennspoler og sentrallåssystemer. Det var også folk som kom til oss hovedsakelig på grunn av våre nye produktgrupper: luftbelger, landingsutstyr og lysmoduler/omformere.

I tillegg til tilbudet tiltrekkes vi også av en ny film om Esen og SKV-merket, som har premiere her. I løpet av disse få minuttene vil du se vårt firma «fra kjøkkenet», vi vil vise interiøret i hovedkvarteret vårt – kontorer, lager og teknisk avdeling. Vi vil gjerne invitere deg til å ta en titt.

Ja, vi hadde flere besøkende fra områder hvis markeder vi adresserer som en del av vår internasjonaliseringsstrategi. Jeg må innrømme at det for det meste ser veldig lovende ut. Besøkende på standen vår domineres tydelig av representanter for vesteuropeiske selskaper hvor SKV-merket allerede er vellykket etablert. Vi fikk også besøk av bedrifter fra blant annet Hellas, Makedonia, Norge og Malta. Jeg tror at alle disse kontaktene har en sjanse til å føre til et verdifullt samarbeid i nær fremtid, vi vil gjøre vårt beste for å få det til.

    «Vi har fokus på utvikling» – Intervju med SKV-representanter

I samtalene under messen er usikkerheten til gründerne med tanke på den dynamisk skiftende verdenssituasjonen til å ta og føle på. Og vi, som folk flest, møter fremtiden med et visst nivå av frykt og frykt, men foreløpig takler vi heldigvis denne nye, vanskelige virkeligheten veldig bra. Til tross for alle disse problemene, vanskelighetene og motgangene klarer vi å opprettholde høye lagernivåer, kontinuitet i produksjon og leveranser, og derfor produkttilgjengelighet på det viktigste nivået for oss, 96%. Dette bremset oss ikke med de presenterte nyhetene, for både i pandemiens vanskelige tider og nå satser vi hardnakket på utvikling og implementerer en plan for å dynamisk utvide tilbudet vårt. Mer enn 2.000 nye produkter i første halvår i år vitner om dette, noe som betyr at vårt sortiment nå omfatter mer enn 15.000 produkter i over 60 sortimentsgrupper.

    «Vi har fokus på utvikling» – Intervju med SKV-representanter

Årets messekalender avsluttes i Frankfurt. Dette er vår tredje messe etter Bologna og Istanbul etter en pandemi-pause, og vi er oppriktig glade for at vi klarte å delta fordi etter år med restriksjoner og nå også i møte med konflikten i Ukraina, er muligheten for direkte kontakt og samtaler også enkel menneskelige relasjoner som et håndtrykk, et smil og å ta deg tid.

Vi bremser imidlertid ikke, og de neste månedene vil være tiden for vårt videre harde arbeid. Vi vil blant annet ha fokus på å styrke relasjonene til kundene som er vunnet på alle årets messer og gi både dem og våre faste entreprenører alt de trenger for å lykkes i virksomheten innen SKV merkevareområdet. Vi vil bestrebe oss på fortsatt å kunne tilby alle mottakere et tilbud av best mulig kvalitet, som går hånd i hånd med høyest mulig tilgjengelighet av produktene. Vi har også til hensikt å systematisk lansere nye produkter for bedre å tilpasse SKV-tilbudet til deres behov og forventninger. Vi inviterer alle interesserte parter til å følge utviklingen av tilbudet vårt på nettsiden www.skv.pl og i TecDoc-katalogen, hvor vi kan være stolte av tittelen sertifisert dataleverandør.

You may also like

Leave a Comment