Home » Vi hører fra Ali Ahamada om hans tid i Norge, hans nåværende situasjon, hans anekdoter på TFC

Vi hører fra Ali Ahamada om hans tid i Norge, hans nåværende situasjon, hans anekdoter på TFC

by Thure Lindhardt

Nå arbeidsledig og uten en ekte klubb, Ali Ahmad ga et veldig langt intervju med Farid Rouas ved å gjøre 100% fot på Instagram. Utdrag fra intervjuet.

Hans nåværende situasjon

«Jeg trener daglig for tiden. Jeg dobler øktene nesten hver dag. Jeg snakker med Martigues (treningsklubben hans) og Endoume (en klubb i Marseille i National 3). Jeg prøver å holde tempoet litt oppe. Jeg har hatt noen samtaler med noen få klubber, selv om det er litt roligere for øyeblikket enn i overgangsvinduet om sommeren. Jeg har fortsatt et par vinduer åpne, la oss se.«

Norge, SK Brann

«Det var en oppdagelse, et skandinavisk land med en vakker mentalitet, jeg ble ønsket hjertelig velkommen. Så jeg ble ikke møtt av solen (ler), men det er et veldig vakkert land, med en livsstil som er veldig annerledes enn vår. De to sesongene der tillot meg å oppdage noe annerledes. Det var hyggelig, det var en flott opplevelse. En anekdote fra min tid der? Du har et veldig viktig bånd til drinken (ler). Siden været er regnfullt og veldig kaldt, prøver de å bøte på mangelen på sol ved å varme hjertet så godt de kan. Jeg husker et forspill, vi satt på bussen, det var pizza, drinker … Alle kunne ta hva de ville. Og så ser jeg på det som er igjen, det var bare alkohol. Jeg forstår det ikke og spør: «Er det ikke litt fruktjuice?» og alle ser rart på meg Endelig har jeg en lagkamerat som lånte meg boksen sin, jeg kunne ta en drink.«

Hans heading mot Rennes

«Når jeg går ovenpå sier jeg til meg selv at det tar risiko. Vi var tilbake 2-1. Når du er målvakt og rykker opp på den måten, er det alltid en spiller som motsetter seg det og sier til deg «gå tilbake til målet ditt». Det er denne risikoen for å score et mål på kontringen. Det var Serge Aurier, som har en flott karakter, som sa til meg: «Hva gjør du igjen, hvor skal du?». Jeg sa til ham «vi har ikke noe mer å tape, vi kan prøve hva som helst for hva som helst» og han svarte «du vil gjøre alt tilbake til målet ditt». Så går jeg ovenpå, jeg møter, han var den første som løp etter meg (ler).«

En anekdote om Adriens regatta

«Under en læretid på TEF var vi reservatets ungdom og trente sammen med fagfolkene. Adrien var i gruppen med Wissam Ben Yedder hele tiden. Vi trener, vi trener, men problemet når du er ung er at du kan sitte lenge på siden uten å gjøre noe. Vi ringer deg de siste minuttene, og hvis laget ditt tar vannet, er det ikke gøy. Og slik skjedde det med Adrien flere ganger: han kom på trening, men han la bare pasninger og spilte bare de siste kampene. Han var litt frustrert. Han er en stor fotballfan. Jeg så ham se kamper i den polske andre og tredje divisjon, og jeg tenkte: «Hva ser du på?» Men han er sånn, han er en fotballelsker. Kort sagt, han hadde mye på hjertet fordi han ville ha det gøy med alle. En dag ba trener Casanova dem samle inn materialet på slutten av en økt og Adri svarte: «Nei, jeg vil ikke samle materialet. Jeg kommer, jeg trener ikke og må samle materialet.» ? «. Der kommer de to nærmere og de to begynner å holde ut, og Thierry Uvenard, assistenten hans, skiller dem. Regattaen ble lagt til side et øyeblikk, så, da de to sluttet fred, hadde Casanova fortalt ham» Du har styrke uansett «Du overrasket meg!» De to lo av det og det endte bra. De elsket hverandre veldig høyt, Casanova elsket oss veldig mye.«

You may also like

Leave a Comment