Home » Vi kjenner blandingen av polakker. Overraskelse

Vi kjenner blandingen av polakker. Overraskelse

by Gunnar Garfors


PAP / Grzegorz Momot / På bildet: Piotr Żyła

hk


En blandet lagkonkurranse finner sted søndag under verdensmesterskapet i Planica. Vi vet i hvilken formasjon det polske landslaget skal spille.

VM i Planica stopper ikke. Damenes lagkonkurranse gikk lørdag, hvoretter de første medaljene ble delt ut til hopperne. Piotr Żyła forsvarte mesterskapstittelen i normalbakken.

Søndag møter deltakerne nok en kamp – denne gangen en blandet lagkonkurranse. I følge Damian Michałowski, TVN-journalist, vil Biało-Czerwoni dukke opp med følgende rollebesetning: Kinga Rajda, Kamil Stoch, Nicole Konderla og Piotr Żyła.

I fireren for mixeddouble på lørdag er det ingen femte Dawid Kubacki, men Stoch er den sjette. Den avgjørende faktoren for avgjørelsen til staben er at Kubacki nylig har hatt alvorlige ryggproblemer og hans prestasjoner i den individuelle konkurransen var tvilsom. Han vil hvile på søndag.

Tyskland er favoritt til gull i konkurransen blandet lag. Lørdag var kvinnene best i lagkonkurransen, hvor Andreas Wellinger og Karl Geiger tok de individuelle medaljene.

Konkurransen starter kl 17.00. Før det er det en prøveserie (15:30).

Les også:
– Peter, hatten av! Fra den andre ti til verdensmesterskapstittelen!
– Internett har gått amok over Żyłas gull! «Den beste forsvarsspilleren i verden!»

SE VIDEOEN: #dziejesiewsports: Serena Williams» strålende kreasjon. fansen begeistret

Sjekk ut hoppbakken i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment