Home » Vi kjenner hopplaget til European Games. Stort comeback!

Vi kjenner hopplaget til European Games. Stort comeback!

by Gunnar Garfors


WP SportoweFakty / Kacper Kolenda / På bildet: Dawid Kubacki

David Frank


Det polske skiforbundet har publisert en liste over utvalgte skihoppere til de europeiske lekene. Dawid Kubacki er på listen!

På de europeiske lekene vil laget vårt dukke opp med den sterkeste oppstillingen. Det var fem spillere for kvinner. Følgende personer ble utnevnt: Nicole Konderla, Paulina Cieślar, Wiktoria Przybyła, Anna Twardosz og Pola Bełtowska.

I herrelaget har vi en flott avkastning fra Dawid Kubacki. Den beste polske hopperen i forrige verdenscupsesong måtte avlyse de siste konkurransene på grunn av konas alvorlige helseproblemer. Han kan imidlertid begynne å trene igjen i april, og ved årsskiftet juni/juli er det ventet at han deltar i minst to konkurranser på European Games.

I tillegg til Kubacki ble også de andre medlemmene av A-laget, nemlig Kamil Stoch, Piotr Żyła, Aleksander Zniszczoł, Paweł Wąsek og Kacper Juroszek, kalt opp. Det er verdt å merke seg at av disse seks spillerne kan fem spillere delta i singelkonkurranser.

Vi vil minne om at det innenfor rammen av de europeiske lekene vil være en konkurranse i hoppbakkene i Zakopane. En individuell konkurranse for kvinner vil bli holdt i Średnia Krokiew 27. juni.

28. juni presenterer herrene seg på samme anlegg, en dag senere blir det blandet lagkonkurranse. Fra 30. juni til 1. juli flytter konkurransen til Wielka Krokiew, hvor det planlegges individuelle konkurranser for menn og kvinner.

Les også:
Hun måtte late som hun var død, skumle øyeblikk under trening

SE VIDEO: #dziejesiewsportie: for et mål! Og takk… til en fan

Sjekk ut hoppbakken i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment