Home » Vi kjenner laget av polske skihoppere for sesongen 2023/2024

Vi kjenner laget av polske skihoppere for sesongen 2023/2024

by Gunnar Garfors

Styret for det polske skiforbundet har godkjent sammensetningen av det polske hopplandslaget for sesongen 2023/2024. Listen inkluderer Dawid Kubacki, Kamil Stoch og Piotr Żyła.

Det polske skiforbundet har publisert laget av polske skihoppere for kommende sesong på sine sosiale medier. Til tross for konas helseproblemer, var Dawid Kubacki et av navnene på listen.

SE OGSÅ: Tittelhoppere utenfor det norske laget. «Jeg var ikke forberedt på det»

Laget for neste sesong inkluderer også to hoppere, uten hvem polsk hopprenn for tiden er vanskelig å forestille seg for fansen. Neste sesong skal Piotr Żyła og Kamil Stoch spille i hvitt og rødt. Den publiserte listen inkluderer også Paweł Wąsek og Aleksander Zniszczoł.

Thomas Thurnbichler, som blir trener for de polske skihopperne neste sesong, overrasket noen fans med en av sine avgjørelser. Laget inkluderte også 21 år gamle Kacper Juroszek.

Det var store endringer i B-laget. Etter mange år sluttet Maciej Maciusiak å være trener og David Jiroutek tok plassen hans. Lag B inkluderte hoppere som Jan Habdas, Jakub Wolny og Andrzej Stękała.

Herrelandslag A:

David Kubacki
Kamil Stoch
Piotr Zyla
Pavel Wasek
Alexander ødeleggeren
Kapper Juroszek

Landslag B menn:

Jan Habdas
Tomasz Pilch
Jacob Wolny
Andrzej Stekała
Clement Muranka
Adam Niznik

AA, Polsat Sport

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment