Home » Vi kjenner sammensetningen av de polske hopperne til verdenscupkonkurransen i Ruka

Vi kjenner sammensetningen av de polske hopperne til verdenscupkonkurransen i Ruka

by Erlend Loe

Dawid Kubacki, Kamil Stoch, Piotr Żyła, Paweł Wąsek og Aleksander Zniszczoł skal representere Polen på stevnet i Ruka 24. og 26. november, og åpner dermed hopp-VM-sesongen – bestemte trener Thomas Thurnbichler.

– Sammenlignet med i fjor er det i utgangspunktet ingen endringer. Vi starter første halvdel av sesongen med et sterkt lag. Dawid Kubacki, Kamil Stoch, Piotr Żyła, Paweł Wąsek og Aleksander Zniszczoł starter i Ruka – sa den østerrikske treneren, sitert på nettsiden til det polske skiforbundet.

SE OGSÅ: Polsk hopper unna de beste! Han skal trene med en annen gruppe

I følge det nye regelverket har de beste lagene lov til å stille med maksimalt fem hoppere i konkurransen.

– Det skal bemerkes at situasjonen har endret seg på grunn av det nye regelverket rundt startkvoter, så denne vinterstrategien vil spille en rolle for å bestemme sammensetningen av alle lag. «Det er godt å vite at i starten av Continental Cup vil vi også ha et sterkt lag som vil kjempe om sjetteplassen i Four Hills-turneringen,» la Thurnbichler til.

Det polske landslaget skal nå gjennomføre en ukes treningsleir på Kypros og deretter en til i Planica, Slovenia.

Kvalifisering til konkurransen i Ruka, Finland finner sted fredag ​​24. november. Den første individuelle konkurransen finner sted én dag senere. Det andre løpet er planlagt til søndag, etterfulgt av kvalifisering samme dag.

Krystallkulen forsvares av nordmannen Halvor Egner Granerud.

MC, PAP

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment