Home » Vi møtte den nye treneren for det tyske fotballaget

Vi møtte den nye treneren for det tyske fotballaget

by Catherine Monroe

Det som har vært snakket om i fotballmiljøet lenge er bekreftet. Fredag ​​kunngjorde det tyske DFB-forbundet at Julian Nagelsmann blir ny trener for landets seniorlandslag.

Det har vært interregnum i det tyske landslaget den siste tiden. Alt på grunn av oppsigelsen av Hansi Flick som den første treneren som var fullstendig mislykket i denne rollen. Treneren, født i 1965, vant bare tolv av 25 kamper med landslaget og i fjorårets verdenscup kom han og spillerne ikke inn i utslagsfasen av turneringen.

SE OGSÅ: Erling Haaland klatrer på rangeringen av de rikeste nordmennene

Stemningen til tyske fans kunne lett ha blitt bedre ettersom Leroy Sane og Co. slo Frankrike 2-1 i en treningskamp forrige uke. Tyskerne ble ledet til denne seieren av legendariske Rudi Völler fra benken, men det var kjent at forbundet før eller siden skulle offentliggjøre navnet på den nye treneren. 36 år gamle Julian Nagelsmann ble fra start ansett som hovedfavoritten til å ta over landslaget.

Og slik ble det. Fredag ​​presenterte DFB-aktivister Nagelsmann som ny leder for landslaget på en spesielt organisert konferanse.

Vi vil minne om at Nagelsmann, til tross for sin unge alder, allerede er en ekstremt erfaren trener. I årene 2021-2023 trente han FC Bayern München, tidligere jobbet han også i RB Leipzig og TSG 1899 Hoffenheim. Jobben hans blir å forberede sine landsmenn optimalt til neste års EM, som Tyskland er vertskap for.

Nagelsmanns kontrakt med lokalforeningen løper til 31. juli 2024. Sandro Wagner og Benjamin Glück ble assistenter i 36-åringens stab.

PolsatSport.pl i versjonen for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment