Home » Vi vet hva som er de mest populære emojiene i Polen og rundt om i verden

Vi vet hva som er de mest populære emojiene i Polen og rundt om i verden

by Gunnar Garfors

Alle bruker emojis. Et veldig viktig spørsmål er imidlertid hvilken som er mest likt av alle brukere?

Crossword-Solver delte informasjon om de mest populære emojiene rundt om i verden. Uttrykksikoner har blitt nesten hovedformen for internettkommunikasjon de siste årene – og selv om piktogrammer alltid har vært populære, fikk de sin største popularitet rundt 2010 da de dukket opp på Android- og iOS-smarttelefoner.

Et smilende ansikt med gledestårer er det mest populære uttrykksikonet i verden, og tar førsteplassen i opptil 75 land. Andreplassen er tatt av det røde hjerte-emosjonsikonet – det er imidlertid et tydelig misforhold mellom de to første plassene. Det smilende ansiktet brukes nesten 20 prosent oftere enn det hjerteformede hjertet. I land der verken det smilende ansiktet eller hjertet inntar den ledende posisjonen, er det vanligvis den nasjonens flagg – for eksempel i Albania, San Marino, Hellas, Norge og Bolivia.

Kilde: Crossword Puzzle Solver

Polen er et unntak fra denne regelen. I vårt land er emojien som er mest brukt av alle brukere, det ukrainske flagget. Crossword Solver tok en nærmere titt på situasjonen i USA, der resultatene ble delt opp etter stat – og i noen av dem er den mest populære emojien brannsymbolet, og i noen… den grønne firkanten som brukes rundt den populære ord å spille.

Populariteten til emojiene vil sannsynligvis bare vokse. Dette er på grunn av behovet for nye symboler, som utviklere stadig legger til – tross alt, med hver iOS-oppdatering er en av de største nyhetene på nettet hvilke nye emojier som kommer til tastaturet vårt.

Det er også mulighet for å svare på meldinger med emojier, som allerede er tilgjengelige i Telegram, Messenger, iMessage eller, nylig, WhatsApp. Piktogrammer har tatt over internett, enten vi liker det eller ikke.

Kilde: Crossword Puzzle Solver

You may also like

Leave a Comment