Home » Viaplay begynner å sende den nye NHL-sesongen

Viaplay begynner å sende den nye NHL-sesongen

by Connie Nielsen

Den nye sesongen av National Hockey League (NHL), den beste ishockeyligaen i verden, er i ferd med å starte. Polske fans kan se alle kampene direkte gjennom Viaplay-plattformen.

i dag 7. oktober 2022Seere Viaplay i Polen kan du følge kampene den nye ordinære NHL-sesongen. Det starter med en kamp Sharks of San Jose Med Nashville rovdyrsom vil finne sted på O2 Arena i Praha, Tsjekkia. Dette vil bli ligaens retur til europeiske ishallersom sist startet kampene på det gamle kontinentet i 2019.

Utseende: Viaplay tar igjen. Stadig flere klager til UOKiK

Utseende: Viaplay vil bli betydelig dyrere. Dårlige nyheter for fansen

Åpningsarrangementet lover å bli veldig interessant. San Jose-laget vil prøve å starte den nye sesongen på best mulig måte etter å ha mislyktes i sluttspillet i tre år på rad. Fansen og kommentatorenes øyne vil helt sikkert være rettet mot den nye Sharks-sjefen Mike Grier og den nye lagtreneren David Quinn, som gjorde noen viktige endringer før sesongstart, inkludert å signere målvakten Kaapo Kähkönen og si farvel til dem Brent Burns, en sekser. -tid All-Star Match-spiller som ble med i Carolina Hurricanes-laget.

Den første kampen i den nye NHL-sesongen mellom San Jose Sharks og Nashville Predators er rett rundt hjørnet fredag ​​7. oktober kl 20.00mens en omkamp mellom disse lagene var under planlegging lørdag 8. oktober til samme tid. Begge øktene vil bli sendt direkte med kommentarer Piotr Chlytek, Michael Russell og Patryk Rokickivil være tilgjengelig live eksklusivt på Viaplay-strømmeplattformen.

Fra neste uke kommer ligaen tilbake til utlandet. Polske fans kan følge neste NHL-møte – innimellom New York Rangers og Tampa Bay Blitz – vakkert natt fra tirsdag til onsdag polsk tid (01:35).

Den vil bli sendt direkte i ordinær sesong 2022/2023 1.312 økter den beste ishockeyligaen i verden, noen tilgjengelige også med polske kommentarer. I tillegg vil kampene sendes på strømmetjenesten Viaplay etter at de er avholdt NHL Tonight og NHL On The Fly magasiner, presenterer sammendrag, de mest interessante handlingene og ekspertvitnesbyrd. For de seerne som ikke ønsker å overnatte i løpet av sesongen, Opptak av alle spilte spill er også tilgjengelig i 48 timer etter at de er fullført.

Utseende: Polsat Box Go kunngjør en ny serie basert på romanen av Mróz

Utseende: TVP starter SwipeTo-tjenesten. Vi vet for hvem

Fotokreditt: Jai Agnish / Shutterstock.com

Tekstkilde: Viaplay

You may also like

Leave a Comment