Home » Viaplay produserer sin første polske spilleserie – «Morderczynie»

Viaplay produserer sin første polske spilleserie – «Morderczynie»

by Connie Nielsen

Viaplay jobber med sin første funksjonsserie laget av polske utviklere, med tittelen Killer. Manuset er inspirert av Katarzyna Bondas bestselger Polish Killers.

Viaplay er en VOD-plattform som er mest knyttet til sportssendinger og show, men ønsker å bli mer lik Netflix og produserer også egne serier og selskaper. «Murderers» er Viaplays første spillefilmproduksjon av denne typen i Polen. Tidligere har Viaplay-gruppen også laget den polske versjonen av det populære underholdningsprogrammet «Fort Boyard» og er medprodusent av filmen «Kos».

Serien annonsert av Viaplay er inspirert en samling intervjuer «Polske mordere» av Katarzyna Bondabestår av intervjuer med kvinner fengslet for denne alvorligste forbrytelsen.

I «Morderne» er det ingen kamp mellom godt og ondt. Dette er ikke en annen historie om de feilfrie heltene som redder verden. Det påvirker vanlige mennesker, det viser at verden ikke er svart-hvitt og hvor lite som skal til for å gå til den mørke siden av Kraften. Seerne får se siden av kvinners fascinerende historier som vanligvis ikke blir sagt

– beskriver Viaplay.

Vi får se hovedrollene Maya Pankiewicz («Åpne øynene», «Øst»), Isabella Kuna («Lejdis», «Svigerforeldre») og Eliza Rycembel («Corpus Christi», «Belfer»). Ansvarlig for regien på alle episodene Kristoffer Rus («Elements of Sasha – Fire», «Too Big for Fairy Tales»).

Morder

Viaplay har allerede avslørt hovedplottet i serien. Karolina (Maja Pankiewicz) er en ung og ambisiøs politikvinnesom privat prøver å komme overens med farens forsvinning. Som «pappas lille jente», til tross for tiden, kan hun ikke innfinne seg med at han ikke har satt spor etter ham. Karolina er fast bestemt på å finne ut sannheten. Når han finner ut at hun Faren hennes er død og slektningene hennes er involvert – Ingenting er som det var. Flere og flere spørsmål dukker opp i hodet hennes, forstyrrer farens plettfrie image og ødelegger dagens verdensbilde – og til og med henne selv.

I følge skaperne reiser serien ett spørsmål – Hva driver kvinner til ekstrem aggresjon? Når og hvordan begynner vold og hvorfor fortsetter samfunnet å tillate vold i hjemmet? Hvorfor har vi en tendens til å forsvare og forklare overgriperen og ikke se faren i det første tegn på vold?

Premieren på serien «Morderczynie» vil finne sted i 2023. Warszawa-avdelingen er ansvarlig for produksjonen Paprika Studioseid av Viaplay Studios.

Utseende: Viaplay vil bli betydelig dyrere. Dårlige nyheter for fansen
UTEse: Viaplay starter i CANAL+, du vil se sendinger av Premier League-kamper

Bildekreditt: Viaplay

Tekstkilde: Viaplay

You may also like

Leave a Comment