Home » Victor Lafay stråler i Norge!

Victor Lafay stråler i Norge!

by Thure Lindhardt

Haut-Savoyard Victor Lafay, som vant en etappe i Tour of Italy i mai i fjor, bekreftet sine nåværende gode forberedelser til sesongens nordligste løp i Norge denne uken.

En siste pallplass bak belgieren Ben Hermans og nordmannen Odd Christian Eiking bygget seg opp på den siste bestigningen av tredje etappe på rampene til Malselv, hvor han slapp unna stevnet i selskap med de to første. Som 25-åring tar han også med seg den beste juniortrøya i lomma. «Det er uunngåelig mye tilfredshet, mener han. Lagkameratene mine og staben ga meg best mulig forutsetninger for å beholde den beste juniortrøyen og beholde den plassen på pallen. I begynnelsen av sesongen ventet laget.» mer konsekvent for meg, og jeg er i ferd med å bevise at det er det. Det lar deg også bygge selvtillit og kjøre mer ro. Dessuten har jeg ikke nådd toppen så det kan bare motivere for fremtiden! «

Neste møte: Søndag 15. august på Polynormande, runde i Coupe de France. Isérois Clément Russo, som var forlovet i Norge, ble 58 åre 9’23 «fra Hermans.

You may also like

Leave a Comment