Home » Video: En dag i livet til en millionærkvinne fra St. Petersburg

Video: En dag i livet til en millionærkvinne fra St. Petersburg

by Connie Nielsen

En av Russlands mest kjente luksuspåvirkere, Victoria Portfolio, lever like luksuriøst som noen gang etter innføringen av sanksjoner. Den unge damen, kona til en fisker i St. Petersburg, fortsetter å glede følgerne sine med nye videoer på YouTube, TikTok og Instagram.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

Victoria Bikova (ble populær på sosiale nettverk som Victoria Portfolio) er en av de mest innflytelsesrike russiske bloggerne – hun blir fulgt av nesten syv millioner mennesker, mer enn en halv million på YouTube. Den unge damen driver med markedsføring av luksusvarer og lar følgerne se inn i hennes velstående hverdag. Ingenting ser ut til å ha endret seg i tilstanden hennes siden sanksjonene ble innført, tvert imot, Victoria spiller dyktig denne videoen.

For eksempel, i den siste videoen «Life of Millionaires in Russia in Modern Reality», var Victoria fornøyd med et Cartier-armbånd, deltok i moteshow, tok datteren med på ridetrening, dro til Russlands dyreste badstuekompleks, kledd opp i en prestisjefylt skjønnhetssalong, fortsetter reparasjoner på forstadseiendommen hennes og ønsker gjester velkommen til hennes nåværende bolig. Naboer kommer til henne med en landsbybestikkelse – Coca Cola og «Fanta», og innser at disse drinkene snart vil bli utilgjengelige. På denne videoen sier hun: «Sannsynligvis den siste.»Victoria kjører selv berg-og-dal-baner hver dag, men hun introduserer også jevnlig sine følgere for andre biler – «Bugatti», «Bentley», «Lamborghini» osv. Hun er ambassadør for luksusbiler i Russland. Så langt har ikke Victoria nevnt for sine følgere at slike bilprodusenter vil slutte å levere der under påvirkning av sanksjoner. Videoen der bloggeren presenterer den russiskproduserte luksusbilen «Aurus» har blitt veldig populær.

@victoriaportfolio

Aurus i Den tsjetsjenske republikk!

♬ Original lyd – Victoria-portefølje

Hva er Victoria? Hun ble født i St. Petersburg i 1987, ble uteksaminert fra University of Industrial Technology and Design i 2009 og lanserte sin YouTube-kanal i 2012. Den fikk enorm popularitet etter at en video knuste frontruten til en bil verdt 33 millioner rubler, noe som forårsaket mye respons. Influenseren selv forklarte senere at glasset allerede var skadet og måtte skiftes ut, så hun bestemte seg for å presentere det for publikum på en mer interessant måte.

Hun er gift med forretningsmannen Maxim Bikov, som har bygget syv store selskaper i St. Petersburg og er administrerende direktør for fire fiskeforedlingsanlegg. Paret oppdrar to døtre, Miroslav og Zlat.

You may also like

Leave a Comment