Home » Video: Eric Cantona kunngjør at han er «Manchester Uniteds nye manager»

Video: Eric Cantona kunngjør at han er «Manchester Uniteds nye manager»

by Thure Lindhardt

Fantasy eller virkelighet? I en kort videomelding lagt ut på Instagram-kontoen hans denne torsdagen kunngjorde Eric Cantona at han er «Manchester Uniteds nye manager» mens den engelske klubben leter etter en ny trener.

Fire dager etter sparken til Ole Gunnar Solskjær, som takket ham etter nedturen i Watford (4-1) forrige helg, holder de røde djevlene fast på sin nye trener? Hvis det var flere navn som fløt rundt på etterfølgeren til nordmannen siden begynnelsen av uken, inkludert Mauricio Pochettino, som ville være ledernes prioritet, skapte Cantona trøbbel med denne videoen som raskt tok rundene på sosiale nettverk.

«Jeg ville bare fortelle deg at jeg er den nye Manchester United-manageren,» sa han høytidelig. Før vi fortsetter: «Jeg skal fortelle deg om superpersonalet mitt litt senere».

Den tidligere franske landslagsspilleren (45 landskamper) er vanskelig å ta på alvor, selv om ingenting egentlig kan utelukkes ettersom den britiske formasjonen kjemper om en ny trener. Eric Cantona har fordelen av å kjenne klubben godt, hvor han spilte fem sesonger (1992-1997) og er fortsatt en fan-favoritt legende fra Red Devils.

I mellomtiden er det tidligere Manchester United-midtbanespiller og kaptein Mickael Carrick som har blitt utnevnt til midlertidig manager og vil gjøre Cristiano Ronaldos lagkamerater i Chelsea for 13. gang på søndag.e Premier League-dagen.

You may also like

Leave a Comment