Home » (Video) Nyheter fra Real Madrid om 5 minutter

(Video) Nyheter fra Real Madrid om 5 minutter

by Thure Lindhardt

Finn vår seksjon «Real Madrid News in 5 Minutes Flat» på Youtube Du vil aldri gå glipp av mer aktuell informasjon. Gjør plass til ukens oppsummering!

Real forlater Pogba

Paul Pogba kommer ikke til Real Madrid neste sesong, ikke engang som gratisspiller! Det er i hvert fall det dagbladet Marca har sagt siden fredag ​​av den enkle grunn at Madrids toppolitikere har bestemt seg for ikke å posisjonere seg for å rekruttere ham for en sommerankomst fra 1. januar.

For å forstå denne forlatelsen av Pogba-ruten, må man forstå at Real Madrid fortsatt satser på trioen Casemiro, Kroos og Modric for neste år, ettersom kroaten vil forlenge kontrakten med ytterligere ett år. I tillegg til denne legendariske trioen er klubben avhengig av den videre utviklingen til Valverde, Camavinga eller til og med Antonio Blanco og planlegger å styrke seg i andre posisjoner.

For verdensmesteren vil denne informasjonen, hvis den bekreftes, bety slutten på drømmen hans om en dag å bruke den hvite trøya. Navnet hans har allerede vært assosiert med Reals flere ganger, uten at dette har blitt noe av på grunn av økonomiske krav fra hverandre, inkludert klubben, spillere og konsulenter. Det skal også sies at 28-åringen aldri var enig i Madrid heller, til tross for som kjent hovednykommeren Zidane ønsket. Kort sagt, Pogba er alltid nei, ifølge Marca.

Bale og agenten hans

Det er en som vi ikke har sett på banen i Real Madrid-trøya på en stund, og likevel var det mye snakk om ham denne uken. Uten tvil mot hans vilje. Faktisk var Jonathan Barnett i Madrid i midten av uken, og brukte mikrofonene forsterket av spanske medier til sin egen måte å behandle forholdet mellom hans klient Gareth Bale og supporterne til klubben som betaler ham lønn.

På spørsmål om kritikk av waliseren etter hans nye skade i Wales, da vi ikke nødvendigvis visste at han var klar til å spille igjen, sa han: «Jeg bryr meg ikke om hva fansen tenker om Real. Hvorfor skal jeg bekymre meg? tenk «De var ekle av Bale», sa briten før han brukte det på nytt to dager senere, og la til at sistnevnte ikke forsto.

I mellomtiden hadde Peñas du Real-foreningen kommet med en ganske salt uttalelse mot Gareth Bales agent, og spesifikt minnet ham om at dette ikke er første gang han har sett bort fra Real som spillerinstitusjon, dens supportere og Zidane selv tidligere. «Vi mener at spilleren bør gi tilbake et minimum av det han mottok fra Real og korrigere uttalelsene fra agenten hans,» heter det i uttalelsen. Kort sagt sterk 30. juni.

Oppdatering av ansatte

For å komme tilbake til kampen, angriper Real sin serie av XXL-spill denne søndagen med en episode av Sevilla, Bilbao, Real Sociedad, Inter Milan og Atletico de Madrid innen tre uker. Den gode nyheten for Carlo er at han kan stole på nesten hele troppen sin med bare Bale, Ceballos og Hazard som mangler. En belgier som fortsatt vil ha gått glipp av 3 kamper på grunn av gastroenteritt.

På den annen side er Fede Valverde tilbake i troppen og det kan bare være bra for en Real som mangler pålitelige alternativer på midtbanen. I teorien burde uruguayeren tillate litt rotasjon i midten, og vi vil trenge det de neste ukene …

Til slutt, når det gjelder David Alaba, mer frykt enn skade siden han er en del av mottaksgruppen i Sevilla. Carlo Ancelotti har forsikret at han ikke vil ta noen sjanser og sannsynligvis ikke spille, men vil i det minste være klar for de neste kampene.

Men fortsatt…

For resten av nyhetene kommer sannhetens øyeblikk for Karim Benzema og Ballon d’Or 2021, som deles ut denne mandag kveld. I sannhet ser det ut til at spenningen allerede er ødelagt ettersom ryktene sier at Lionel Messi igjen er vinneren. Ifølge Josep Pedrerol ligger madrileneren på 2. plass. Det skal også bemerkes at franskmannen er en av finalistene til FIFAs utvalgte Årets beste spiller, som deles ut 17. januar.

Nyheter fra San Iker Casillas, som snakket om sine ambisjoner og ambisjoner under et arrangement organisert av La Liga. «Jeg vil ikke være trener, arbeidet på benken er hardt og vanskelig, du må bruke mye tid der og det er alltid fokus for kritikk. Jeg foretrekker å drive eller drive en klubb,» sa legende. Som en påminnelse er han for tiden president for Real Madrid Foundation.

Til slutt avslutter vi med et overgangsvindu-rykte og det handler om Erling Haaland, som ifølge GOAL, BILD og AS alltid ville gjort Real Madrid til sin prioritet, selv om Premier League også kunne friste nordmannen og han ennå ikke har laget en endelig avgjørelse Har . . Det er åpenbart for tidlig å spekulere, men det atletiske prosjektet vil være fokus for hans valg for å se om Mino Raiola hører det på den måten …

You may also like

Leave a Comment