Home » Video: Technology Business Centre åpnet i Science House ved University of Latvia

Video: Technology Business Centre åpnet i Science House ved University of Latvia

by Thure Lindhardt

7. oktober ble Technology Business Centre åpnet i Science House ved University of Latvia (UL). Under arrangementet var det presentasjoner om organisasjonens mål og finansieringsmulighetene som tilbys, samt en diskusjon om temaet «Vision of future incubators. Økning i merverdi gjennom bedriftsutviklingsorganisasjoner «. Åpningen fant sted i form av et hybridarrangement med deltakerne i diskusjonen personlig, men alle interesserte fikk muligheten til å se arrangementene live på Internett «Delfi Business.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

Technology Business Centre ble etablert med støtte fra det latviske investerings- og utviklingsbyrået (LIAA) i samarbeid med latviske universiteter – Universitetet i Latvia, Riga tekniske universitet og Riga Stradins universitet. Den er finansiert av den norske finansieringsmekanismen med et tilskudd på 2 millioner euro. Senteret er en del av LIAA Business Incubator-strukturen og har som mål å støtte unge potensielle gründere i å utvikle forretningsideer. I samarbeid med høyere utdanningsinstitusjoner vil senteret støtte forskning, idégenerering, prototyping og konvertering av latviske vitenskapelige prestasjoner til konkurransedyktige forretningsprosjekter.

Det nåværende målet er at Technology Business Center skal tiltrekke minst 98 forretningsidéutviklere til opplæring og støtte utviklingen av minst 30 prototyper innen 2024. I tillegg til gründeres første steg i næringslivet, vil senteret tilby pre-akselerasjonstjenester og ulike opplæringsprogrammer.

You may also like

Leave a Comment